CELEBRITIES

Η throwback φωτογραφία της Sofia Vergara από τα '90s που αποδεικνύει ότι είναι το ίδιο λαμπερή με χθες


The Jennettes

30 Μαΐου 2020

Η throwback φωτογραφία της Sofia Vergara από τα '90s που αποδεικνύει ότι είναι το ίδιο λαμπερή με χθες

H 47χρονη Sofia Vergara δημοσίευσε πρόσφατα, μία throwback φωτογραφία από τα '90s, στην οποία ποζάρει μαζί με τον γιο της, αποδεικνύοντας πως ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει καθόλου ως προς την ομορφιά και τη γοητεία της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός του "Modern Family" είναι το ίδιο λαμπερή με τότε και θα λέγαμε πως η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι τραβηγμένη σήμερα. Στο αξιολάτρευτο και νοσταλγικό post που έκανε πριν λίγες ώρες, τη βλέπουμε να είναι αγκαλιά με τον γιο της, Manolo ενώ και οι δύο έχουν κάνει τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό στα ρούχα τους.

https://instagram.com/p/CAwPij8FLRy/

H καστανή καλλονή φαίνεται πως αναπολεί τα χρόνια από την παιδική ηλικία του γιου της ενώ το χαμόγελό της μέχρι σήμερα παραμένει το ίδιο αφοπλιστικό, αποτελώντας ένα ισχυρό όπλο της γοητείας της. 

Η throwback φωτογραφία φυσικά, αποθεώθηκε από τους followers της πανέμορφης star, συγκεντρώνοντας αμέτρητα σχόλια και likes. Πολλά από τα σχόλια που ακολούθησαν μάλιστα, ήταν επικεντρωμένα στις εκπληκτικές ομοιότητες μαμάς- γιου από παλιά, αλλά και στο πόσο αξιολάτρευτοι είναι και οι δυο τους. 

Δείτε ακόμη: Ο γιος της Sofia Vergara μεγάλωσε πολύ 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.