ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

4 trends στα νυφικά που θα κυριαρχήσουν το 2019


Αφροδίτη Σακκά

15 Οκτωβρίου 2018

20180412_zaa_p133_445.jpg

Όπως και με κάθε άλλο κομμάτι της μόδας, τα trends συνεχώς αναπτύσσονται και αλλάζουν όσον αφορά τα νυφικά. Ποια όμως θα αφήσουμε πίσω μας το 2018 και ποια θα κυριαρχήσουν την επόμενη χρονιά;

Το 2019 θα δούμε πολύ λιγότερα μακριά μανίκια και κάπες (όπως αυτή στο εντυπωσιακό νυφικό της Solange), ενώ μία καλή ένδειξη του τι θα έρθει είναι οι φετινές πασαρέλες και το red carpet - και τα συγκεκριμένα στιλ γίνονται όλο και πιο σπάνια. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα μεγαλύτερα bridal trends για το 2019, από ρετρό κομμάτια, μέχρι απρόσμενα χρώματα στο βέλο, μέχρι αξεσουάρ που οι νύφες θα αντιγράφουν κατευθείαν από τα catwalks:

70s και 80s

Όπως και με τα περισσότερα looks στα catwalks που είδαμε τη φετινή σεζόν, τα 70s και τα 80s κάνουν comeback και στα bridal looks - και στα φορέματα για τη δεξίωση μετά την τελετή. Party φορέματα σε 80s στιλ και ολόσωμες φόρμες έρχονται στο προσκήνιο, όπως και αστραφτερά κεντήματα και παγιέτες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnneLaure Mais Moreau (@adenorah) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Happy Isles (@happyisles_salon) on

Πούπουλα

Τα πούπουλα θεωρούνται διαχρονικά και θα παραμείνουν στη λίστα με τα trends για το 2019 στα νυφικά - μία καλή πηγή έμπνευσης είναι το φετινό show του οίκου Oscar de la Renta για την Άνοιξη 2019, όπου τα πούπουλα κυριάρχησαν σε πολλές από τις τουαλέτες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSHUA GLASS (@joshualanceglass) on

Φούστες πάνω από παντελόνια

Συγκεκριμένα για τα νυφικά, έρχονται στο προσκήνιο μη παραδοσιακές σιλουέτες και γραμμές. Οι φούστες πάνω από παντελόνι και τα ασύμμετρα μήκη, με έμπνευση από τις τελευταίες collections του οίκου Giambattista Valli, αλλά και από το look της Amal Clooney στο φετινό Met Gala, πρόκειται να δώσουν μία φρέσκια προσέγγιση στα bridal looks του 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Runway (@voguerunway) on

Χρωματιστό βέλο

Τα παστέλ χρώματα έρχονται για να δώσουν ένα εντυπωσιακό touch στα νυφικά και συγκεκριμένα στο βέλο. Ένα καλό παράδειγμα είναι το show του οίκου Reem Acra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reem Acra Wedding (@reemacrawedding) on

 

Δείτε ακόμη: 8 chic bridal updos για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.