HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

4 τρόποι για να μεταμορφώσετε τον παλιό καναπέ σας σε καινούργιο


27 Σεπτεμβρίου 2019

4 τρόποι για να μεταμορφώσετε τον παλιό καναπέ σας σε καινούργιο

Συνήθως με  την έλευση μιας νέας εποχής μας πιάνει και η διάθεση της αλλαγής. Ίσως ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνετε και εσείς τι αλλαγές σας ξεκινώντας από τον βαρετό πλέον καναπέ σας που εδώ και μήνες σκέφτεστε να ανανεώσετε. Ο καναπές αποτελεί hot spot του σπιτιού και μια αλλαγή δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Οι ιδέες πολλές και οικονομικές, ικανές φυσικά για να δώσουν αέρα αλλαγής στον άλλοτε γουστόζικο καναπέ σας.

Αλλάξτε τα μαξιλάρια Μια σίγουρα οικονομική και εύκολη αλλαγή είναι η ανανέωση των μαξιλαριών του καναπέ σας. Μπορεί το μονότονο χρώμα στην απόχρωση του καναπέ να σας έχει κουράσει γι αυτό δράστε άμεσα. Μια έρευνα είτε στα καταστήματα υφασμάτων είτε διαδικτυακή θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει στον καναπέ σας. Προτιμήστε έντονα χρώματα σε αποχρώσεις συγγενικές με τον καναπέ σας. Μπορείτε επίσης να «παίξετε» με το μέγεθος των μαξιλαριών αλλά και με την ποιότητα του υφάσματος. (σουέτ, λινό, βαμβακερό, παγέτα, ακόμα και γούνα).

jenny.gr

Η αλλαγή ήρθε... από το ριχτάρι. Εξίσου εύκολη και συνάμα οικονομική αλλαγή.Ένα ριχτάρι θα κάνει αμέσως την διαφορά στον παλιό και μουντό καναπέ σας. Υφάσματα χιλιάδες και αποχρώσεις επίσης. Προτιμήστε απαλά με σχέδιο στην ύφανσή τους ή με κρόσσια στο τελείωμα για ένα πιο boho αποτέλεσμα. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι πως θα πρέπει να πλένεται εύκολα για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εκ νέου, άμεσα. Τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να κάνετε την ατμόσφαιρα πιο χουχουλιάρικη βάζοντας αντί για ριχτάρι μια κουβέρτα μάλλινη διακοσμητική και φυσικά χρηστική για τις κρύες μέρες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη:  Οι 3 πιο ινσταγκραμικές γωνίες ενός σπιτιού