HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

Αυτό το ζευγάρι ζει σε ένα πανέμορφο vintage σπίτι στην Ισπανία


22 Μαΐου 2019

thehomeissue_valencia0-1024x585.jpg

Φυσικό φως που αντανακλά στα ψηλά ταβάνια, πλακάκια με μοτίβα στο πάτωμα, αλλά και άλλες ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά που έχει το υπέροχο vintage σπίτι που βρίσκεται στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Ένα Υπέροχο Διαμέρισμα για 4 στην Ισπανία θα σας Εντυπωσιάσει!

Ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται ως σπίτι, αλλά και ως χώρος εργασίας από την Lucia και τον Jose, ένα ζευγάρι που δουλεύει μαζί φτιάχνοντας βίντεο διαφήμισης και γάμων. Μπορεί να ζουν στην υπέροχη Ισπανία, αλλά η δουλειά τους περιλαμβάνει και πολλά ταξίδια – από τα οποία έχουν συλλέξει αρκετά από τα αντικείμενα που διακοσμούν τους τοίχους του σπιτιού τους. Για να δείτε φωτογραφίες από τον υπέροχο χώρο και να εμπνευστείτε για τον δικό σας κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία.

Η Lucia και ο Jose έχουν την εταιρεία Anker Prod την οποία στεγάζουν στο πανέμορφο σπίτι τους, μεγέθους 120τμ.

Η είσοδος του σπιτιού έχει πανέμορφα πλακάκια με μοτίβα και είναι διακοσμημένη με μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα.

Το DIY αντικείμενο για το οποίο είναι ιδιαίτερα περήφανοι είναι το κρεμαστό φωτιστικό που βρίσκεται στη μέση του σαλονιού. Πρόκειται για ένα κλαδί που το βρήκαν στο δρόμο και έπειτα έφτιαξαν πάνω του ένα πολύ πρωτότυπο φωτιστικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Δείτε μέσα στο σπίτι της Meghan Markle στο Τορόντο