ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα skincare products που πρέπει να βάλετε στο νεσεσέρ σας το 2020


Ελένη Τσούτση

2 Ιανουαρίου 2020

Τα skincare products που πρέπει να βάλετε στο νεσεσέρ σας το 2020

Οι γιορτές πλησιάζουν στο τέλος τους και εμείς είμαστε έτοιμες να βάλουμε σε εφαρμογή όλους τους beauty στόχους που έχουμε θέσει για αυτή την χρονιά.

Πρώτος στόχος είναι η skincare routine και δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν κάνουμε τις καλύτερες επιλογές, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα must-have προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας!

Bioderma Sensibio DS Gel Moussant  DS Foaming Gel

jenny.gr

Αφρώδες gel εξασφαλίζει τον εξαιρετικά ήπιο καθαρισμό του ερεθισμένου δέρματος με σμήγμα, περιέχει ειδικά ενεργά συστατικά για την καταπολέμηση της διάδοσης των μικροοργανισμών, χωρίς παράγοντες ερεθιστικούς υπεύθυνους για την επιδείνωση της κατάστασης του δέρματος.

YOUTH LAB. Lip Balm

jenny.gr

Lip Balm που προσφέρει άμεση θρέψη και ενυδάτωση στα αφυδατωμένα και σκασμένα χείλη. Τα συστατικά του έχουν επιλεχθεί για να δρουν συνεργιστικά στην άμεση ανακούφιση και ανασύσταση της επιδερμίδας στα χείλη και ταυτόχρονα να προστατεύουν με φυσικό τρόπο.

Korres, Χρυσός Κρόκος Ελιξήριο Νεότητας

jenny.gr

 

Το φρέσκο εκχύλισμα από τα πολύτιμα στίγματα του Κρόκου ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών, για μέγιστη αντιοξειδωτική δράση, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος για υγιές, λαμπερό πρόσωπο.

NIVEA Creme

jenny.gr

Ιδανική για καθημερινή χρήση, στα σημεία όπου η επιδερμίδα χρειάζεται φροντίδα.

Frezyderm Active Block SPF 25 - Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας

jenny.gr

Εξειδικευμένη αντιγηραντική κρέμα ημέρας με ενυδατικά συστατικά και αντηλιακή προστασία. Η ενισχυμένη σύνθεσή της με αντηλιακά φίλτρα UVA και UVB, υαλουρονικό οξύ και αντιγηραντικούς παράγοντες, αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Grown Alchemist Detoxαποτοξινωτικός ορός προσώπου

jenny.gr

Ο ορός προσώπου Grown Alchemist Detox είναι προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες, χάρη στις οποίες παρέχει στο δέρμα σας την πιο πολυτελή περιποίηση.

The Hand Treatment, La Mer

jenny.gr

Η συγκεκριμένη κρέμα χεριών είναι μία luxury πρόταση που αξίζει να δοκιμάσετε, χάρη στο Skin Lightening Complex, το οποίο συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των κηλίδων αλλά και στην πρόληψη μελλοντικών διχρωμιών.

Δείτε ακόμη:

Οι 7 top κρέμες ματιών που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στο βλέμμα σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.