ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η Chanel δημιούργησε τεχνητή παραλία στο Grand Palais για την Άνοιξη 2019


Αφροδίτη Σακκά

2 Οκτωβρίου 2018

chanel_wss19_011.jpg

Για το Φθινόπωρο 2018, ο Γαλλικός οίκος φύτεψε δέντρα, έβαλε χώμα και βρύα για να δημιουργήσει το απόλυτο φθινοπωρινό σκηνικό. Για την Άνοιξη 2018 έφτιαξε έναν καταρράκτη. Για το Φθινόπωρο 2017, έναν πραγματικό πύραυλο. Για την Άνοιξη 2019, ο Karl Lagerfeld δεν περιορίστηκε στα χρήματα, ούτε στις λεπτομέρειες, κι έτσι όσοι έλαβαν την πρόσκληση για το show της Τρίτης, παρακολούθησαν το show με τα πόδια τους στην άμμο. Το παραδοσιακό venue που φιλοξενεί τα shows του οίκο, το Grand Palais του Παρισιού, απέκτησε φόντο τον ορίζοντα, κρυστάλλινα νερά, μία ξύλινη προβλήτα και φυσικά, ναυαγοσώστη.

Τα μοντέλα περπάτησαν ξυπόλυτα μέσα στο νερό του τεχνητού ωκεανού, αργότερα φόρεσαν τα Chanel - φυσικά - σανδάλια τους, τα οποία έβγαλαν για το φινάλε του show και τα κράτησαν στο χέρι, σαν να απολαμβάνουν μία βόλτα στη παραλία - με εξαιρετικά πολυτελή ρούχα. Τα looks περιλάμβαναν από bodysuits με μεταξωτά sarong και φούστες από tweed με κεντήματα από αστραφτερούς φοίνικες, μέχρι ολόσωμα μαγιό συνδυασμένα με τζιν culottes και cropped σακάκια.

H χρωματική παλέτα αποτελούταν από παστέλ αποχρώσεις σε ροζ, κίτρινο και τικρουάζ, μέχρι κρεμ, μπεζ, λευκό και μαύρο. Τούλι, μετάξι, παγιέτες και vintage inspired εκδοχές backpacks, έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ τα σκουλαρίκια που έγραφαν "CHA" στο αριστερό αυτί και "NEL" στο δεξί κέρδισαν την προσοχή.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα looks της Chanel Άνοιξη 2019 στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.