Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16, 2018

Κ.Ευθυμίου για τους εμπρησμούς :Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών(ηχητικό)

>
Την αγανάκτηση και την οργή των Δημοτών έχουν προκαλέσει οι συχνοί εμπρησμοί στο Καινούργιο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Δ.Κ Καινουργίου Κώστας Ευθυμίου στην εκπομπή του Νότη Ρεντίφη στον ΑέραFm 99.50...
Ο κ.Ευθυμίου αρχικά αναφέρθηκε στην επιτυχημένη εθελοντική δράση καθαρισμού που έλαβε χώρα στα Αμπάρια Παναιτωλίου το Σάββατο 15 Σεπτμβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας καθαρισμού ακτών,στην οποία συμμετείχε η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου ,η Δημοτικές Κοινότητες Καινουργίου και Παναιτωλίου,σε συνεργασία με συλλόγους του Καινουργίου και του Παναιτωλίου.
Συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαιτέρως τα παιδιά που έστειλαν το δικό τους μήνυμα.
Στην συνέχεια ο κ.Ευθυμίου έκανε αναφορά στις συχνές μεταμεσονύκτιες πυρκαγιές που ξεσπούν στο νοτιοδυτικό τμήμα του χωριού,περιοχή "Χαραυγή",και μετέφερε την αγωνία των Δημοτών καθώς κινδυνεύουν άμεσα οι περιουσίες τους και οι ιδιοκτησίες τους.Όπως τόνισε είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συμβαίνει και έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες ,Π.Υ Αγρινίου,Αστυνομία και Δήμος Αγρινίου.Σε συνεργασία με τις παραπάνω υπηρεσίες ζητήθηκε αύξηση των περιπολιών και των ελέγχων.

Όμως το γεγονός ότι οι πυρκαγιές επεκτάθηκαν  και εντός του χωριού ,με τον εμπρησμό τριών κάδων οι οποίοι καταστράφηκαν ολοσχερώς τα ξημερώματα του Σαββάτου προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στις αρμόδιες υπηρεσίες,καθώς ο κίνδυνος να επεκταθούν σε οικίες είναι πολύ μεγάλος.
Ήδη μια ακατοίκητη οικία απειλήθηκε όταν η φωτιά από τους κάδους επεκτάθηκε στον εξωτερικό χώρο με την άμεση επέμβαση της Π.Υ Αγρινίου να αποτρέπει τα χειρότερα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε οι εμπρησμοί εντός του χωριού έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ,ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος για την ανθρώπινη ζωή και τις περιουσίες.Η ελαστικότητα και οι ευαισθησίες έχουν τελειώσει και ο νόμος θα εφαρμοστεί κατά γράμμα.Κλείνοντας ανέφερε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ.Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!