Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2018

Άρης - Παναιτωλικός 1-2 :Σπουδαίο διπλό και βλέπει Ευρώπη

>
Ο Άρης υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και γνώρισε την ήττα (1-2) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Οι "κίτρινοι" έμειναν ...
με παίκτη λιγότερο στο 28ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε ο Χουλιάν Κουέστα για την ανατροπή του Βλαντ Μοράρ. Ο Φράνκο Μασουρέκ όμως αστόχησε. Ευστόχησε στο 63ο λεπτό με προβολή ο Αλέξανδρος Μαλής, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Παναιτωλικό κι άνοιξε το σκορ.

Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, καθώς ο Ντιγκινί ισοφάρισε στο 71ο. Ωστόσο η τελευταία λέξη ανήκε στους φιλοξενούμενους που πήραν τη νίκη με την εκτέλεση κόρνερ του Λουσέρο - από μπέρδεμα Σιώπη - Αναγνωστόπουλου κι έφυγαν με τη νίκη.

Η ομάδα του Αγρινίου προσπέρασε βαθμολογικά την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης, αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση κι έχει ευρωπαϊκές βλέψεις. Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

1. Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΧΑΣΑΝ ΚΑΜΑΡΑ
Προτεραιότητα, ανάμεσα στ' αγωνιστικά σημεία που ενδέχεται να παρατηρηθούν σε μία αναμέτρηση, αποτελεί η υγεία των ποδοσφαιριστών. Ο Αλχασάν Καμαρά έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς στη Σουηδία, πριν έλθει στο Αγρίνιο για να φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού.

πηγή: sports24.gr