Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2019

Ν.Φαρμάκης :Δεν γνωρίζω αν θα έρθουν μετανάστες στην περιοχή μας,ακούμε φήμες ότι θα πάνε εδώ ,πάνε εκεί ,θα πάνε παραπέρα... (ηχητικό)

>
Για τις επισκέψεις στους δήμους Μεσολογγίου και Ναυπάκτου αλλά και σε αυτές που θα ακολουθήσουν στους ...
υπόλοιπους δήμους του νομού αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης σε συνέντευξη του στον AERAS FM 99,50 και στη Νανά Θεοδωροπούλου. Επίσης αναφέρθηκε στο σχεδιασμό που κάνει η Περιφέρεια όσον αφορά τις αποθήκες Παπαπέτρου , ενώ όσο αναφορά το ενδεχόμενο μεταφοράς μεταναστών στην περιοχή μας σημείωσε πως δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε o Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ,ενώ στο 8.25 ακούστε τα όσα είπε για το θέμα της μεταφοράς των μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα.

4 σχόλια:

  1. Μια απορία κε. Περιφερειάρχη.Σας κάλεσε ο Υπουργός και σας είπε για την πρόθεση του.Τον ρωτήσατε ή όχι να σας πει που υπάρχουν πιθανά ξενοδοχεία ,εγκαταστάσεις κλπ ,που είναι θετικοί στο να φιλοξενήσουν μετανάστες στην περιφέρεια που διοικείται. Μιλήσατε με κάποιους από αυτούς για τις προθέσεις τους;Αυτά τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος το δήλωσε κατηγορηματικά "Όχι μετανάστες στο Αγρίνιο".Ο περιφερειάρχης δεν μας τα λέει ξεκάθαρα. Ναι ή όχι θα δεχθείτε μετανάστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά; Οι αντιδήμαρχοι συμφωνούν όλοι με τον Δήμαρχο τους;

      Διαγραφή
  3. Ένα ρητό να έχετε στο μυαλό σας "Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες".Τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!