Σάββατο, Ιανουαρίου 18, 2020

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αγρινίου

>
Στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου  πραγματοποιήθηκε φέτος η  εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου....
Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς ο οποίος ευχήθηκε στους δημοτικούς υπαλλήλους υγεία, ευλογία και φώτιση.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος  και τους εργαζομένους σε όλες τις διευθύνσεις για την συνεργασία: «Εύχομαι  από καρδιάς, το 2020,  να είναι μια χρονιά  με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά γιατί καθημερινά καταβάλλετε προσπάθειες να ανταποκρίνεστε στις  απαιτήσεις ενός μεγάλου Δήμου. Σας θεωρώ συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε αυτή την διαδρομή. Εδώ είμαστε όλοι μας με κοινή προσπάθεια και καλή διάθεση να λύσουμε όλα τα προβλήματα. Ήδη βάλαμε σε σειρά, δρομολογήσαμε,  ζητήματα που προκλήθηκαν από κάποιες διαδικασίες.

Ως Δήμαρχος προσπαθώ να αποδίδω πάντα τιμή και αξία στους εργαζόμενους. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Εύχομαι το νέο έτος να είναι έτος ειρήνης και αγάπης και να είμαστε όλοι υγιείς. Καλή χρονιά»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!