Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Στην Πάλαιρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Δέχθηκε την Δευτέρα 19/3/2018 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τον Δήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη και τον  πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου Στάχτιαρη Δημήτρη.
Στην συνάντηση που έγινε στο Προεδρικό μέγαρο  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και ο κ. Πρόεδρος διαβεβαίωσε το δήμαρχο ότι θα σταθεί αρωγός και θα βοηθήσει από την πλευρά του, όπου χρειαστεί.
Πολλές ερωτήσεις έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Πάλαιρο, την τουριστική ανάπτυξη όπως και για την χωρητικότητα των ξενοδοχείων.  Ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης παρέδωσε τον τουριστικό οδηγό του Δήμου μας.
Έγινε επίσημη πρόσκληση στον Πρόεδρο κ. Παυλόπουλο να επισκεφθεί το Καλοκαίρι  τον Δήμο μας και να παραστεί στις Θρησκευτικές εκδηλώσεις ανήμερα της Αγίας Παρασκευής στις 26 Ιουλίου  που γίνεται η περιφορά της εικόνας στην Πάλαιρο.
Ο κ. Παυλόπουλος αποδέχθηκε την πρόσκληση, να περιηγηθεί στο Δήμο και θα παραστεί στην Λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Παρασκευής Παλαίρου.

ΕΥΑΓΓΕΛΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ
google page rank