Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Έχασε η Βόνιτσα στην έδρα της από τον ΠΑΣ Πρέβεζα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α ΕΠΣ Βόνιτσας Λευκάδας



Mε το διπλό έφυγε σήμερα Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΣ Πρέβεζα από τη Βόνιτσα αφού νίκησε τον ΠΑΣ Αμβρακικό με σκορ 0-2 για την 1η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, έχοντας στο πλευρό του τους οπαδούς του που έδωσαν βροντερό παρόν στο ματς.
Οι παίχτες του Βασίλη Ξανθόπουλου δεν μπήκαν καλά στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια καλά στημένη και διαβασμένη Βόνιτσα. Στο 3’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη κάρτα και αποβολή όταν ο Πόποτας βγήκε στην αντεπίθεση, μετά από λάθος στην άμυνα, και ο Δήμας του έκανε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή του αγώνα Ζιώγα να δείχνει κίτρινη στο Δήμα και να συνεχίζει το ματς. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές τελικές ευκαιρίες και με τις δυο ομάδες να έχουν μπει μουδιασμένα και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους σε αυτό το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Με την είσοδο του Δημουλιά στο 2ο μέρος η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα έγινε πιο επιθετική και απέκτησε περισσότερη κίνηση. 
Ο αρχηγός πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την οδήγησε στη νίκη αφού είχε συμμετοχή και στα δυο γκολ. Στο 65’ μετά από σουτ του Δημουλιά η μπάλα χτύπησε στο γόνατο του τερματοφύλακα και ο προωθημένος Καζούκας με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 73’ μετά από κάθετη πάσα του Δημουλιά που βρίσκει τον Γεωργίου ελεύθερο ο Μπούκουρας τον βρίσκει στην προσπάθεια να τον σταματήσει με τον Ζιώγα να δείχνει την άσπρη βούλα για τους φιλοξενούμενους. 
Ο Γεωργίου ανέλαβε και ο ίδιος την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καστρινάκη για το τελικό 0-2. Ο Αμβρακικός απείλησε στο 77’ με ωραίο σουτ του Νίκου στην κίνηση που πέρασε λίγο πάνω, ενώ στο 83’ ο Κόκκαλης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη)για φάουλ στον Κουτσογιώργο αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες εφτά λεπτά πριν τη λήξη.
Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.
Βοηθοί: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η.- ΓΚΟΥΜΑΣ Γ.
ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (Γεωργαλής): ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ(70’ ΦΟΥΡΛΗΣ), ΖΙΩΓΚΑΣ, ΤΣΩΛΗΣ(60’ ΠΑΤΣΗΣ), ΠΟΠΟΤΑΣ, ΝΙΚΟΥ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ(85’ ΤΣΑΒΑΛΑΣ).
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 (Ξανθόπουλος): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ(58’ ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΑΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΤΣΑΛΑ(89’ ΓΚΟΛΑΚΟΣ), ΚΑΖΟΥΚΑΣ(80’ ΠΑΝΤΑΖΗΣ), ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ(60’ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ).
gosports.gr














ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΣΗΣ 
google page rank