Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Πρεμιέρα με ισοπαλία για ΠΑΣ Θύελλα (Μοναστηρακίου) και Θρίαμβο Λούρου στο γήπεδο Παλαίρου

Ισόπαλο αναδείχθηκε σήμερα Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο Παλαίρου το ματς της 1ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου και τον Θρίαμβο Λούρου.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με από μια αναγκαστική αλλαγή και για τις δυο ομάδες αφού μόλις στο 6’ σε μια μεταξύ τους μονομαχία ο Σιδέρης με τον Αποστολάκη αποχώρησαν από το γήπεδο τραυματίες.

Η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας του Λούρου Σιδέρη ήταν πολύ εμφανής στη συνέχεια του ματς, με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος. Στο 21’ πρώτη καλή ευκαιρία για την Θύελλα όταν μετά από πάσα-γκολ του Χαιδάκη στον Γουρούνα, ο Βαρέλης τελευταία στιγμή κρατάει ανέπαφη την εστία του, ενώ στο 25΄ένα σουτ του Αρίδα περνάει λίγο άουτ. Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Λούρο λίγο πριν το ημίχρονο όταν ο Μπαλαδήμας σε μια διεκδίκηση της μπάλας αποχωρεί τραυματισμένος με χτύπημα στο κεφάλι και οδηγείται στο κέντρο υγείας, με το ημίχρονο να τελειώνει χωρίς τέρματα.
Η ομάδα του Στασινού δικαιούνταν ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και το πέτυχε στο 61’ όταν μετά από μια κορυφαία εκτέλεση κόρνερ του Χαιδάκη η μπάλα κατέληξε απευθείας στα δίχτυα του Λούρου για το 1-0. Η ομάδα του Λούρου άρχισε να πιέζει μετά την επίτευξη του γκολ με το παιχνίδι να ανεβάζει ρυθμό. Στο 68’ ευκαιρία του Λούρου με κεφαλιά του Τζαφέρη με τον Στασινό να αποκρούει, ενώ στο 75’ η Θύελλα έχασε διπλή ευκαιρία με σουτ των Αρίδα και Λαγοπάτη να φτάσει στο 2-0. Η ομάδα του Μπαλάφα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με γκολ του Τζαφέρη στο 79’, με την Θύελλα να πιέζει και να χάνει μια ακόμη κλασική ευκαιρία για γκολ στο 82’ όταν μετά από σουτ του Χαιδάκη ο Γόγολος έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Το τελευταίο σφύριγμα του Ζιώγα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.
Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.
Βοηθοί: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α.- ΡΑΠΤΗΣ Χ.
ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 (Στασινός): ΣΤΑΣΙΝΟΣ Ι., ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ (5’ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ Σ- 77’ ΑΨΟΜΩΤΟΣ) , ΜΗΤΣΗΣ, ΖΟΤΑΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ Δ.(ΔΡΙΒΑΚΟΣ), ΛΙΟΤΣΟΣ, ΑΡΙΔΑΣ (83΄ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ), ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (Μπαλάφας): ΒΑΡΕΛΗΣ, ΖΑΚΚΑΣ, ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ(46΄ΜΠΑΚΑΣ), ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΓΟΓΟΛΟΣ, ΔΑΡΔΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ(65’ ΚΟΛΙΟΣ Π.), ΣΙΔΕΡΗΣ (9’ ΤΖΑΦΕΡΗΣ), ΝΤΑΛΑΚΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ Γ.(46’ ΚΡΙΤΣΙΜΑΣ)




























gosports.gr
google page rank