Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Η Βόνιτσα υποδέχεται σήμερα τους Ευρωπαίους Δημοσιογράφους


Τελικά μόνο στην Βόνιτσα θα πάνε οι ξένοι δημοσιογράφοι σήμερα Σάββατο 1/12/2018 το πρωί αν και δεν υπάρχει πρόγραμμα πουθενά, ούτε ανακοίνωση από το Δήμο για την φιλοξενία και τις εργασίες, σύμφωνα με πληροφορίες του katouna news σε λίγο ξεκινάει ημερίδα Συνέδριο Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και στην συνέχεια παρουσίαση της περιοχής μας. 
Τα μέλη της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων που μετέχουν στο ετήσιο Συνέδριο και άλλοι προσκεκλημένοι θα φιλοξενηθούν από το Δήμο μας σε γεύμα εργασίας στο sozos inn hotel στο ετήσιο συνέδριο παρουσιάζοντας και τις ομορφιές της περιοχής μας. 


Οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι με το πέρας των εργασιών θα ξεναγηθούν στο ιστορικό κέντρο της Βόνιτσας, στο κάστρο και στην Κουκουμίτσα, επίσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν να γνωρίσουν επαγγελματίες, παραγωγούς και επιχειρηματίες της πόλης. 

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας με τις σπάνιες ομορφιές του, τις μαγευτικές παραλίες, τα ιστορικά μνημεία είναι τόπος προορισμού και συνάντηση πολιτισμών.


Αυτό γίνεται και σήμερα και ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης με τον τουριστικό οδηγό και το υλικό που θα τους προμηθεύσει θα προσπαθήσει να αναδείξει το Δήμο μας διεθνώς, σαν τόπο προορισμού και θα καλέσει κάθε Ευρωπαίο πολίτη να ζήσει μοναδικές στιγμές σε έναν τόπο γεμάτο εκπλήξεις.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ



















Βιβλίο-Λεύκωμα οδηγό δίγλωσσο με τις ομορφιές
του Δήμου μας  100 σελ. 

Οπισθόφυλλο 







google page rank