Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ξεναγήθηκαν σε Αγρίνιο και Τριχωνίδα οι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι (φωτο)

Τη λίμνη Τριχωνίδα επισκέφθηκαν τα μέλη της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων αμέσως μετά την λήξη των εργασιών του Συνεδρίου που πραγματοποίησαν στο Αγρίνιο.
Οι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για την μεγαλύτερη λίμνη της χώρας με την τεράστια οικολογική και αισθητική αξία καθώς στους ασβεστούχους βάλτους της φιλοξενεί περισσότερα από 200 είδη πουλιών και στα νερά της ζουν 25 είδη ψαριών.Ακόμη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη αλεξίπτωτου πλαγιάς από την σχολή nobordersparagliding.
Η επίσκεψή τους ολοκληρώθηκε με περίπατο σε κτίρια ιστορικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος της πόλης και ξενάγηση στην Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών ΔΡΩ.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους τους δημοσιογράφους που επισκέφθηκαν την πόλη : «Εύχομαι η επιστροφή στην χώρα σας να είναι γεμάτη από τις όμορφες εικόνες του τόπου μας και την ζεστή φιλοξενία των Αγρινιωτών. Στην διαμονή σας είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε την πλούσια ιστορία και παράδοση μας αλλά και να γνωρίσετε ντόπιους επιχειρηματίες και παραγωγούς με πλούσια δραστηριότητα. Ελπίζω το Αγρίνιο να σας κέρδισε.Ήταν χαρά μας να σας έχουμε εδώ και ελπίζω να έρθετε ξανά στην περιοχή μας».
www.agrinionews
google page rank