Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Αμβρακικού για την διαιτησία

“Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να ζητήσουμε εξαίρεση του διαιτητή ΜΠΑΪΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
Αναγκαστήκαμε να προβούμε σε αυτή μας την ενέργεια καθώς καθ’ εξακολούθηση ο συγκεκριμένος διαιτητής, χωρίς να γνωρίζουμε φυσικά τον λόγο, μας αδικεί κατάφορα. Είχαμε σκεφτεί να ζητήσουμε την εξαίρεσή του από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας μετά την αναμέτρηση της 7ης Αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ που διεξήχθη στις 2 Νοεμβρίου, όπου ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτι και μας ακύρωσε και γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με αποτέλεσμα η ομάδα μας να γνωρίσει την ήττα με 1-0.
Δεν το κάναμε τότε καθώς δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι έλαβε χώρα σήμερα (Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019) όταν στο εξ’ αναβολής δεύτερο ημίχρονο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, αποφάσισε να διεξαχθεί ο αγώνας σε ένα γήπεδο χωράφι από την βροχή. Αλλά πέρα από αυτό σε ακόμη ένα παιχνίδι μας αδίκησε κατάφωρα αρνούμενος να μας δώσει καταφανέστατο πέναλτι και ακυρώνοντας μας και πάλι καθαρό γκολ. Ως εκ τούτου και για να μην έχουμε τα ίδια σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας, ζητάμε την εξαίρεση του από τα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος.
Εκ του Δ.Σ.“
google page rank