Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία, το σεμινάριο καταδυτικής υπερβαρικής ιατρικής την Κυριακή 23-2-2020 στο Hotel Filoxenia στην Πάλαιρο

Με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 23-2-2020 στο Hotel Filoxenia στην Πάλαιρο, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο καταδυτικής υπερβαρικής ιατρικής. 
Η Υπερβαρική Ιατρική είναι μέθοδος θεραπείας, όχι μόνο δυτών, αλλά και περιπτώσεων διαβήτη, εγκαυμάτων, μετεγχειρητικής θεραπείας και άλλων παθήσεων με βάση το οξυγόνο. 


Ομιλητές ήταν: Ο Καλέντζος Βασίλειος Διευθυντής Υπερβαρικής Καταδυτικής Ιατρικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ο Αρχικελευστής Λ.Σ Κατωπόδης Δημήτριος από το Λιμεναρχείο Λευκάδας και Εκπαιδευτής Καταδύσεων Βασίλειος Σκορδαλής, ο οποίος είναι Ιδιοκτήτης Κέντρου Καταδύσεων στην Πάλαιρο και είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του σεμιναρίου. Παρόντες ήταν:
 Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτριος Βίτσας και Κώστας Τσακάλης, ο Πρόεδρος Παλαίρου Αχιλλέας Ρούφης.

Στην πλειοψηφία αυτών που παρακολούθησαν το σεμινάριο ήταν επαγγελματίες ενεργοί δύτες και εκπαιδευτές από Αθήνα, Καβάλα, Επίδαυρο, Αστακό, Μύτικα, Λευκάδα, Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα, Αγρίνιο. 
 Το Hotel Filoxenia στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας για άλλη μια φορά φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του αφιλοκερδώς τέτοιες κοινωφελείς εκδηλώσεις, όπου οι ενδιαφερόμενοι προέρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας, με σκοπό την προβολή της περιοχής.
Ευχαριστούμε Οικογένεια Κωτσάκη για την παροχή των εγκαταστάσεων του hotel filoxenia. 
Ευχαριστίες σε όλους τους παρευρισκόμενους.







 








ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 


google page rank