kozan.gr: Το μπασκετικό καμπ του Παναγιώτη Γιαννάκη, τα Χριστούγεννα, στο Τσοτύλι του δήμου Βοΐου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

6 Νοεμβρίου 2018
15:55

Στην Κοζάνη, βρέθηκε σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος διεθνής άσσος του μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης, μετά από κάλεσμα του Δημάρχου Βοΐου, κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλου. Όπως μας είπε ο Π. Γιαννάκης, που συναντήσαμε στο «Οινοποιόν», ο λόγος της επίσκεψής του σχετίζεται με το μπασκετικό καμπ για παιδιά που θα γίνει την περίοδο των Χριστουγέννων στο Τσοτύλι. Ο κ. Γιαννάκης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο επισκέφτηκαν νωρίτερα τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη από τον οποίο και θα έχουν τη στήριξη του για τις δράσεις τους.

Θ. Τέγος

 

 

Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση με τον Θ. Καρυπίδη

Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκε στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την Τρίτη 6 Νοεμβρίου.

Ο γνωστός αθλητής και προπονητής του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη με σκοπό να συζητήσουν την πρόταση για τη διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ στο Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου το διάστημα των εορτών.

Ο κ. Γιαννάκης τόνισε τη σημασία αυτών των αθλητικών διοργανώσεων για τη νεολαία του τόπου και ευχαρίστησε τον κ. Καρυπίδη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και τη στήριξή του στον αθλητισμό.

Ο Δήμος Βοΐου διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές να φιλοξενήσει μία τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση, ανέφερε ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη για τη θετική του στάση και τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την ανταπόκρισή του.

«Τα παιδιά που περνάν μέσα από τον αθλητισμό είναι πολίτες ενεργοί, με ήθος, με αξίες, με ευγενή άμιλλα, κι είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, δηλώνοντας τη στήριξη της Περιφέρειας σε αυτήν την τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση.

3 σχόλια

  • Μπράβο δήμαρχε. Εσύ πίνεις το κρασάκι του αμέριμνος στην κοζανη και οι άλλοι θα σου γεμίσουν την Νεάπολη λαθρομεταναστες επενδυτες. Ύπνος βαθύς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.