Ωραία εκδήλωση με φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, το απόγευμα της Κυριακής 9/12, στο Δρέπανο Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Δεκεμβρίου 2018
23:53
 Μια πολύ ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και φέτος, την Κυριακή 9/12, το απόγευμα, στο Δρέπανο ,από τον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού σχολείου Δρεπάνου, την Τ.Κ. Δρέπανου ,τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Ακαδημία Ελλησπόντου. Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Τα παιδιά που ήρθαν διασκέδασαν, βγήκαν φωτογραφίες με τον Άγιο  Βασίλη, έγραψαν τις ευχές τους , έγραψαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη , έπαιξαν με τον Φον κουραμπιέ εναντίον του κόμη Μελομακαρονη, στόλισαν το δέντρο με τα όμορφα στολίδια τους, έκαναν face painting. Τα παιδιά της θεατρικής ομάδας  είπαν ποιήματα και πριν το άναμμα του  δέντρου η χορωδία του συλλόγου  Δρεπάνου μας τραγούδησε κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η εκδήλωση τελείωσε με το άναμμα του δέντρου και με τα πυροτεχνήματα. Οι σύλλογοι και η Τ.Κ. Δρεπάνου θέλουν να ευχαριστήσουν  , τον Δήμο Κοζάνης, την Χορωδία Δρεπάνου και τον κ. Βαγγέλη Βεττα  ,την κ. Ευαγγελία Αθανασιάδου και την κ. Χαρούλα Σπινθηροπουλου  αισθητικούς  , την κ. Αποστολίδου Δέσποινα ,την κ. Αναστασία Τοπάλη  ,την εταιρεία alfa ” Κουκουταρης ” , το αρτοποιείο Τάσο Καραγκιοζιδη ,το πρατήριο άρτου Αγγέλα Νίκου Τσαλικιδου   και όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της γιορτής. Σας ευχαριστούμε  όλους  και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία.

Ένα σχόλιο

  • Συνχαρητηρια κ πολλά μπράβο για αυτό που κάνουν τα χωριά μας έτσι γιατί δν είναι μόνο η Κοζάνη πλέον κ η Πτολεμαΐδα, καιρός να κάνουμε κ εμείς το δικό μας ωραίο Χριστούγεννιατικο δέντρο κ πολλά άλλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.