Η Εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσαςαπό την Ιερα Μονή Ιβήρων στην Κοζάνη, την Τρίτη 26 Μαρτίου

26 Μαρτίου 2019
10:05

Ανακοινώνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι θα γίνει η υποδοχή αντιγράφου της θαυματουργικής Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 στις 5:00 το απόγευμα.

Η υποδοχή θα γίνει με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παύλο και στη συνέχεια θα τελεστεί το Μέγα Απόδειπνο.

Η Εικόνα της Παναγίας θα παραμείνει προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών ως τις 31 Μαρτίου στον Ναό, όπου θα τελούνται καθημερινά ιερές ακολουθίες.

2 σχόλια

  • Η επιλογή των ναών που θα τίθενται προς προσκύνηση Ιερά λείψανα Αγίων και Ιερές εικόνες γίνεται απο τον Σεβασμιότατο?
    Και αν ναι γιατί δεν επιλέγονται ναοί (μικροί) για να βοηθηθούν?
    Άλλωστε το ξέρουμε όλοι ότι αυτός είναι ο λόγος και δεν είναι κάτι το επιλήψιμο.
    Όλοι οι ναοί προσπαθούν να φτιάξουν έργο………..
    Δεν είναι μόνο οι κεντρικοί και μεγάλοι ναοί. Είναι και ναοί που φτιάχνουν μεγάλο έργο χωρίς να ακουστούν καν. ας βοηθηθούν και αυτοί.

    • Μπραβο σου ετσι ακριβως ειναι….λες και στην Κοζανη υπαρχουν μονο δυο ναοι …ο Αγιος Νικολαος και ο Αγιος Κωνσταντινος….φτανει πια..!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.