Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης: Κι εφέτος, τη Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 περπατάμε από την Αιανή στη Ζάβορδα

19 Απριλίου 2019
08:52
Κανένα σχόλιο

Κι εφέτος, τη Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 περπατάμε από την Αιανή στη Ζάβορδα, με αφορμή την επιστροφή των λειψάνων του Αγίου Νικάνορα στο μοναστήρι του. Η πορεία μας θα ξεκινήσει από το στέκι κυνηγών Αιανής στις 8.30 π.μ. Στις 8 π.μ. θα υπάρχουν Ι.Χ. στο κέντρο της Αιανής για τη μεταφορά μας στο σημείο εκκίνησης. Θα υπάρχει αυτοκίνητο συνοδείας.

Εφόδια: καλά παπούτσια περπατήματος, διπλά φανελάκια και κάλτσες, καπέλο, νερό. Φαγητό ατομικό (θα υπάρξει μάλλον γεύμα στο μοναστήρι). Δρόμος: αμαξιτός, 26 περ. χλμ. χαμηλής δυσκολίας. Χρόνος διαδρομής: 5,5 ώρες με στάσεις. Η επιστροφή θα γίνει με ναυλωμένο λεωφορείο (κόστος: 3-5 ευρώ ανάλογα με τις συμμετοχές). Όσες και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην πορεία, να δηλώσουν συμμετοχή στους Γρηγόρη Κοντό: 6979218025, Γιώργο Κοκκόνα:6974921419, Χάρη Τσιογγαλή: 6974790090.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.