Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Κοζάνη Μπροστά» του Ευάγγελου Σημανδράκου

3 Μαΐου 2019
12:57

Καταθέτουμε πρώτοι το Πρόγραμμά μας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για το Δήμο της Κοζάνης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συνδιαμορφώσαμε με τους πολίτες έπειτα από τη διαδικασία συμμετοχικού σχεδιασμού που ακολουθήσαμε τους τελευταίους μήνες. Περπατήσαμε την κάθε γειτονιά του Δήμου μας. Επισκεφθήκαμε όσες περισσότερες επιχειρήσεις μπορέσαμε κι απευθυνθήκαμε σε όσους περισσότερους δημιουργικούς ανθρώπους της περιοχής μας προλάβαμε. Το αποτέλεσμα ήταν να καταρτίσουμε ένα πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα που διαμορφώθηκε με την προοπτική να αποτελέσει επιχειρησιακό σχέδιο για τη νέα εποχή. Για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια κατατίθεται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο μάλιστα είναι εστιασμένο στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την καταπολέμηση της ανεργίας. Θα ακολουθήσει ξεχωριστό πρόγραμμα για την κάθε Δημοτική Ενότητα.

Το πρόγραμμά μας θα το βρείτε εδώ: http://kozanimprosta.gr/aksones-programmatos/to-programma-mas/

35 σχόλια

  • Καλα ρε παιδια. Ειτε ψηφισει ειτε οχι κανεις το Γρεβενιωτη, τι προγραμμα κατεθεσε;;; Ολοι οι υπολοιποι μαζι αν ενωσουν τα προγραμματα τους ουτε το μισο του Σημανδρακου δεν φτανουν.

    • Μου θύμησες μαθητή δημοτικού ο οποίος θέλει καλό βαθμό λόγω πολλών σελίδων ασχέτως αν είναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ…

  • Στη Σιάτιστα, πολύ κοντά στην Ερατυρα όπου ανδρωθηκε ο πολιτικός άνδρας Βαγγέλης λένε “Εμ ταξιμο… Εμ δωσιμο”. Έτσι έπρεπε να λέγεται ο συνδυασμός.

  • Δεν θυμαμαι ποτε μετα το 2000 να κατατεθηκε ποτε τετοιο προγραμμα. Ουτε απο περιφερειαρχες.

  • Πολιτικός παλαιάς κοπής με πρόγραμμα τόσο fake που ξεπερνά την υπερβολή. Αν κρίνω από την περιφέρεια Γρεβενών …ΦΟΥΣΚΑ . Συμπερασμα όπου ακους πολλά κεράσια δίπλα είναι ο ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ.

  • α) Η Κοζάνη έχει κανονισμό καθαριότητας, ο οποίος είναι πρότυπο για πολλούς δήμους της χώρας.
    β) Η γενεσιουργός αιτία των αδέσποτων είναι η μηδαμινή πληροφόρηση και η μη αστυνόμευση.
    γ) Το 80% δεν μπορεί να καταργηθεί, γιατί η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. είναι ζωντανή επιχείρηση που έχει και μελέτες-έργα προς υλοποίηση και δανειακές υποχρεώσεις. Αν υποθέσουμε ότι το καταφέρετε για επικοινωνιακούς λόγους να το καταργήσετε….θα το επιβάλλετε με άλλη μορφή φόρου.

    *Αναφέρω τα πρώτα 3 θέματα που έχετε στο πρόγραμμά σας. Ως εκ τούτου είτε έχετε ελλιπή ενημέρωση, είτε θέλετε να πάρετε το δήμο ψευδόμενοι.

  • Νοσοκομείο, κολυμβητήριο …..ξέχασες να μας φέρεις τον διαστημικό κέντρο του φίλου σου Συριζαίου υπουργού Παππά ή μήπως τωρα που βυθίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ πήδηξες από το καράβι όπως έκανες με το ΠΑΣΟΚ. Σε χορτάσαμε δεν θέλουμε άλλο.

    • Πόσο ζόρι θα βγάλεις ακόμη?? Μάθε να παραδέχεσαι το σωστό Κ κρίνε εκ του αποτελέσματος.

  • Σημασια εχει να μας πει το ΠΩΣ θα τα κανει.. τα ΘΑ.. τα ξερουμε.. και να τα πει τωρα.. οχι μετα..

  • Βαγγέλη :
    Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές.

    Χαιρετισμούς στα Γρεβενά!

    • Οι πολιτικαντιδες απο τ γραφείο σας τοσα χρονια που ήταν τι κανανε?Χρησιμοποιουν λασπολογια σαν καλοί πολιτικαντιδες και λενε οτι εχουν στηριξεις απο κομματα που είχαν διαγραφεί τοσα χρονια δεν προσφεραν τπτ και μιλας γ πολιτικαντιδες

  • Αυτά έλεγες κε Σημανδράκο ‘

    “Ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω, όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και αναδείξατε την «Ανατροπή – Δημιουργία» με επικεφαλής το Θοδωρή Καρυπίδη ως νικηφόρο συνδυασμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.”

    Σήμερα ο κος Καρυπίδης κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του στα ΓΡΕΒΕΝΑ δεν αναφέρθηκε καθόλου στον μέχρι πρότινος “συνεργάτη” του…

    Ο κόσμος βλέπει και κρίνει…

  • εμπεριστατωμενο, τεκμηριωμενο και με προσανατολισμο. πολυ μακρυα απο τη νωχελικοτητα και την ανικανοτητα του δημαρχου

  • Πόσο ζορι θα βγάλετε ακόμη από τον μηχαηλιδη που εχει κ την στηρίξει του προέδρου της Νοδε εκλεγμένος πρόεδρος με 400 μέλη έλεος είστε θα κάνετε να μην ψηφίσω άλλο νέα δημοκρατία μαζεύτηκε

    • Την στήριξη την προσωπική μπορεί να έχει αλλα απο το κομμα ειχε διαγραφεί με τις ενεργειες του για την ψήφιση προέδρου στην ΑΝΚΟ με τις τοτε ενεργειες του και των φιλων του

    • Όλοι γνωριζοματε…οι πολίτες του δήμου Κοζάνης δεν ξαναπατανε σάπιο σανίδι…

    • Πέντε χρόνια στα Γρεβενά εκτός από να χορεύει με τους χωριανούς του στο κηπουρειο έχει να μας δείξει κάτι;;

  • Νομίζω το πρόγραμμα δείχνει και τη σοβαρότητα με την οποία κατεβαίνει ο Σημανδράκος στις εκλογές. Υπευθυνότητα και όχι οπορτουνισμός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.