Επίσκεψη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

22 Μαΐου 2019
14:32

Επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου ο συνδυασμός «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ευάγγελου Σημανδράκου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Στόχος μας και δέσμευσή μας η ανέγερση ενός νέου, σύγχρονου κτιρίου πανεπιστημιακών προδιαγραφών, που θα στεγάσει το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Για εμάς, η υγεία των πολιτών του Δήμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Η Κοζάνη διαθέτει μόλις 1,9 κλίνες ανά 1.000 κατοίκους, τη στιγμή που ο μέσος όρος κλινών στην Ελλάδα είναι 4,2, ενώ σε φτωχότερες χώρες της Ε.Ε. ξεπερνούν τις 6. Είναι επιτακτική ανάγκη η εκπόνηση μελέτης για τη χωροθέτηση και ανέγερση ενός νέου Νοσοκομείου που θα διασυνδεθεί με το Πανεπιστήμιο και θα αποτελέσει αναπτυξιακό μοχλό για την περιοχή μας. Στο πρόγραμμά μας εξηγούμε την αναγκαιότητα και τη σκοπιμότητα για ένα νέο Νοσοκομείο ενώ προσδιορίζουμε και τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Εργαλεία που αξιοποίησαν χώρες όπως η Πολωνία, η Ιταλία, η Ολλανδία και η Αγγλία για να χρηματοδοτήσουν τα τελευταία χρόνια 6 Νοσοκομεία. Χρηματοδοτικά εργαλεία που χρησιμοποίησε η Λευκάδα και τώρα η Κομοτηνή για την ανέγερση νέων Νοσοκομείων. Πριν 70 χρόνια και με ανύπαρκτα χρηματοδοτικά εργαλεία, ο τότε Δήμαρχος Τέρπος έφτασε μέχρι την Αμερική να ζητήσει από τον Μαμάτσιο βοήθεια για τη χρηματοδότηση του Νοσοκομείου. Οι Κοζανίτες που μεγαλούργησαν στο εξωτερικό, πάντα προσέφεραν τη βοήθειά τους για τον τόπο τους. Και σήμερα με χρήματα να λιμνάζουν στα ταμεία της Ε.Ε. δεν μπορούν κάποιοι να φτάσουν μέχρι τις Βρυξέλλες και να κάνουν μια μελέτη, μία μελέτη, και να την εντάξουν σε ένα μέτρο. Μία μελέτη. Στόχος μας η Κοζάνη να αποτελέσει έναν προορισμό για υπηρεσίες υγείας στην ευρύτερη περιοχή αλλά και διεθνώς. Μπορούμε και γνωρίζουμε. Δείτε το πως, στο πρόγραμμά μας http://kozanimprosta.gr/aksones-programmatos/to-programma-mas/

15 σχόλια

  • BΑΓΓΕΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.

  • Αυτά όταν ήσουν στην περιφέρεια δεν τα έβλεπες; προεκλογικά όλα βγαίνουν στην επιφάνεια, τι να πει κανείς

  • Έμαθες και λες ένα ποίημα και δε βγαίνει κανείς να σε βάλει στη θέση σου,1.9 κλίνες ανα 1000 ; οκ,την πληρότητα των κλινών μήπως την ξέρεις;.Ο Κλεισθένης και η απλή αναλογική απαιτούν σοβαρότητα με την οποία έχετε πάρει διαζύγιο κε Σημανδρακο.Οταν δε εξαγγελετε την ανέγερση νοσοκομείου απο το δήμο,συγνώμη μα παντρεύεστε το φθηνό λαϊκισμό.

  • Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης
    Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
    Διευθυντής ΓΙΑΣΣΑΣ ΣΑΒΒΑΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΕΝΟΤΗΤΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ

    Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης
    Παιδιατρική Κλινική
    Λιάνα Κατερίνα
    Ιατρός, Επιμελήτρια Α’
    υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ΕΝΟΤΗΤΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ

    • Η Νίκη της Ενότητας έρχεται, μαζί με αυτή θα παύσει μια πενταετία στασιμότητας και οπισθοδρόμησης. Η ΟΜΑΔΑ της Ενότητας με επικεφαλής τον Λάζαρο Μαλούτα γνωρίζει την ΠΡΑΞΗ, το ΕΡΓΟ αλλά και την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  • Βολευτηκες Μέι τον Καρυπίδη τον συριζαιο και τώρα θες την ψήφο των νεοδημοκρατων;;

    Όχι Σημανδρακο αυτή δεν θα την πάρεις.

  • Αυτό με τους υποψήφιους γιατρούς με τον Μαλουτα με ξεπερνάει κάθε φορά που το ακούω έλεος Δεν ψηφίζω Σημανδρακο αλλά χαμηλώστε λίγο την μπάλα βρε παιδιά

    • Φίλε, οι γιατροί επέλεξαν την ΕΝΟΤΗΤΑ – ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ

      Μήπως πρέπει να αναλογιστούν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι γιατί επέλεξαν την ΕΝΟΤΗΤΑ με επικεφαλής τον Λάζαρο Μαλούτα και ΟΧΙ αυτούς.

      • Kαι ο Σιδηράς ήταν εκλεγμένος με την Ενότητα το 2014 αλλα στα περισσότερα Δημοτικά Συμβούλια ήταν απών!!!

  • Άντε ασημαντακο κάνε υπομονή λίγες μέρες μείνανε και να πας σπίτι σου να ξεκουραστείς.Δεν άφησες λαϊκή για λαϊκή και συ και ο Κεχαγιάς.Που και να μην τρεχάτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.