kozan.gr: Ώρα 23:35: Χοροί με χάλκινα στο εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα (Βίντεο)

2 Ιουνίου 2019
23:53

 

Χοροί με χάλκινα στο εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα.

60 σχόλια

  • Δηλαδή για να καταλάβω τώρα. Ετούτοι εδώ χορεύουνε και γλεντοκοπάνε, επειδή εκλέχτηκαν, ώστε να δουλέψουν σκληρά για να προσφέρουν σε μένα;;;; Κάτι δεν μου κολλάει καλά, αλλά δεν το βρίσκω…

  • …αυτό ήθελαν οι πολίτες… για αυτό η Κοζάνη θα μένει πάντα πίσω.. μέχρι εδώ είστε…το έντεκα και πολύ σας είναι….η Ανάσταση του Λαζάρου ήταν θαύμα.. αυτό είναι τραγωδία.. καληνύχτα Κοζάνη..κρίμα Λευτέρη…είσαι πολύ πιο ικανός και τίμιος αλλά διοικήσες μια ξενοφοβικη και αντίθετη σε αλλαγές πόλη… χαρείτε σήμερα λοιπόν και όταν σφίξει το ζωνάρι θα τα ξανά πούμε.

  • …ίσως από χορό να είναι πρώτοι….κρίμα που οι πολίτες επέλεξαν τον κο.Μαλουτα…ο κος.Ιωαννιδης ευστροφος.τιμιος.δυστυχως διοίκησε με αξιοπρέπεια σε μια ξενοφοβικη πόλη χωρίς θέληση αλλαγής κρίνοντας το αποτέλεσμα.κριμα για τη πόλη αλλά οι ικανοί δεν χάνονται ποτέ!!στο μόνο που στάθηκες Λευτέρη ανίκανος είναι να εκτιμήθει το ήθος και το έργο σου.. καληνύχτα Κοζάνη…

    • Μήπως εσύ είσαι οικειοφοβική;Τέτοιες ιδεοληψίες έχετε κάποιοι και δεν εκτιμήσατε ούτε καν τις ευκαιρίες που εύκολα σας δόθηκαν.

      • Με τη συγκεκριμένη δημοτική αρχή ίσως και να γίνω…το ερώτημα μου είναι άλλο…και εδώ λασπη..οικοιοφοβικη; αγαπητέ μαντεψες σωστά πως είμαι γυναίκα.. μήπως είσαι μάντης??δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσάς….σε όλα έτσι είστε…ο νοων νοειτω….

    • Μωρε ξεχνα και παραξεχνα ποιος την οδηγησε σ αυτο το σταυροδρομι δεκαετιες πριν δρομολογωντας το σημερα απο τοτε.

  • Σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ χάσατε τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές πανελλαδικά με μεγάλη διαφορά πάρτε το χαμπάρι .
    Μάλλον δεν μπορείτε να το πιστέψετε αλλά αυτή είναι η αλήθεια και σας τσούζει!

  • Ο πόντος ζη και θα ζη σαρεσει δε σαρεσει είναι η αλήθεια
    Καί σκεψου ότι και οι πόντιοι τον ψήφισαν

  • Πολυ κλαμα τρολακια του Ιωαννιδη. Δλδ ποιο εργο εκανε και δεν αντιληφθηκα;;;δρομοι ολο λακουβα, ουτε για μπαλωμα δεν ειναι ικανος, να βαλει δυο συνεργεια να ριχνουν απο δυο φτιαριες ασφαλτο. Κιτρινισε τους μισους δρομους, εκοψε θεσεις παρκινκ, χωρις να δωσει νεες. Γηπεδο, κολυμβητηριο, αδεσποτα, μεωση τιμης νερου, τηλεθερμανσης, τι εκανε και τοσο πολυ δεν καταλαβαμε;;;Ουτε μια επισημη θεση για την μακεδονια δεν πηρε… Αντε, τωρα, ξεκουραστειτε και λιγο γιατι τοση δουλεια και τοσα εργα βλαπτει σοβαρα την υγεια.

    • και εσύ ικάνε για πες μας τι από όλα όσα προανέφερες έκανε ο Μαλούτας τα χρόνια της δικής του διοίκησης?? Κλασσικέ νεοέλληνα με κοντή μνήμη

  • Πωπω… πόση κακία κ χολή!!!!
    Οι πολίτες αποφάσισαν κ ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ειναι ο νέος δήμαρχος κοζάνης .
    Καλη δυναμη κ δουλεια για το καλο του τόπου

  • Να μην πανυγιριζει κάνεις. Απλά ο Μαλουτα τερμάτισε πρώτος… Δήμαρχος Κοζάνης θα είναι αυτός που θα κάνει την καλύτερη συμφωνία με τους υπόλοιπους. Ο Λάζαρος μπορεί να είναι αντιπολίτευση… Αν τα βρουν Ιωαννιδης, Μιχαηλίδης και Σμανδρακος πες το Μαλουτα καληνύχτα… Περιμένετε και θα δούμε ποιος θα διοικεί την Κοζάνη.

    • One point. Η πιο λογική άποψη εδώ μέσα. Γιατί το τι παίζεται με τις έδρες κανείς δεν το έχει καταλάβει, ασχολούνται με τους χορούς και τα πανηγύρια.

  • Χα για γελια πραγματικά.άντε βγήκε ο μαλουτας θα μασ κι τ σκλια απ τ πλάτεα.περαστικα στο δημο κοζανης

  • Αν δείτε τους δημοφιλέστερους σε σταυρούς υποψηφίους, θα πάρετε την απαντηση σας τρολακια του Κοζάνη τόπος να ζεις,

    Εσείς προσπαθήσατε την τελευταία βδομάδα να το χωρίσετε φυλετικά το πράγμα μήπως και σωθείτε, με διχαστικό και γεμάτο μίσος λόγο

  • Ξυδι ΤΟΠ,λυση εγγυημένη
    Κι ένα καλό τραχανά για μια βδομάδα
    Τέλος, ένα σιμεκο
    Όλα αυτά βοηθούν στην χώνεψη

  • Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ !
    ΚΑΛΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ !
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΚΑΒΩΝ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ !

  • Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο, μπορούμε εύκολα να δούμε ποιοι βλέπουν την πραγματικότητα , δεν λένε ανακρίβειες, δεν είναι κομματόσκυλα , ούτε διαχειρίζονται τον Σανό του Μακεδονισμου’ .
    Λέγαμε ότι, ” η Μακεδονία θα τιμωρήσει αυτούς που την πρόδωσαν ” και ότι Εδώ θα είμαστε ” θα βγάλουμε δήμαρχο τον ΛΑΖΟ για θα τιμωρηθεί ο Ιωαννίδης για την στάση του. ΕΓΙΝΕ .
    Απάντηση για την σταση του Μαλούτα απέναντι στη συμφωνία Πρεσπών, μπορούν αυτοί που δεν ξέρουν η δεν θυμούνται ,να δουν στο kozan gr .
    ( Έκανε πρόταση καταδίκης της συμφωνίας και ο Ιωαννιδης την απέρριψε .)
    Για το συλλαλητήριο ,ο Ιωαννιδης είχε πει “Δεν έχει διάθεση να πάει ” Ετσι και εμείς δεν είχαμε καμιά διάθεση να δούμε ξανά τον Ιωαννιδη δήμαρχο κι όχι μόνο γι’αυτό ,αλλά και για την ανυπαρξία του .
    Συγχαρητήρια ΛΑΖΟ.

  • Έχω εδώ και μία εβδομάδα διαβάζω σχόλια ψηφοφόρων του κ.Μαλούτα να “κράζουν” τους ψηφοφόρους του κ.Ιωαννίδη και αντίστροφα. Έτσι δεν προχωράει ο τόπος, με διχόνοιες και οπαδιλίκια. Φοράτε παρωπίδες και αδυνατείτε να ερμηνεύσετε το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν κέρδισε ο κ.Μαλούτας και αυτό φάνηκε από την πρώτη Κυριακή οπού τα ποσοστά του από το 45% μέσα σε μία 5ετία έπεσαν σχεδόν 20 μονάδες στο 28%. Στην αντίπερα όχθη το εκλογικό αποτέλεσμα δεν αποτελεί μια νίκη του κ.Μαλούτα αλλά μία ξεκάθαρη ήττα του κ.Ιωαννίδη, πράγμα που φάνηκε από την 1η Κυριακή όπου για 12 ψήφους παρολίγον να μην περνούσε στον 2ο γύρο των εκλογών. Ο κόσμος δεν εξέλεξε δήμαρχο τον κ.Μαλούτα, αλλά τον αντίπαλο του κ.Ιωαννίδη. Η κοινωνία της Κοζάνης ζήτα τη συνεργασία των συνδυασμών για το καλό της πόλης και αυτό φαίνεται από τα πολύ κοντινά ποσοστά και αριθμό εδρών των 4ων πρώτων συνδυασμών. Συνεργαστείτε για το καλό του τόπου μας !!!

  • γελοιοτητες αυτα τα γλεντια, απο ανθρωπους που ονειρευονται να κοβουν κ να ραβουν στον δημο με τον Μαλουτα

    τι καινουργιο δλδ φερνει ο Λαζος? δουλευομαστε, το παλιο βαθυ Πασοκ,μαζι με κατι αερητζηδες, στηριζομενο απο την πολυ δεξια της ΝΔ που ηρθε τριτη…

    τωρα αρχιζει η αντιπολιτευση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.