kozan.gr: Δήλωση, στον ΣΚΑΙ, του Ι.Α., αδερφού 62χρονης οδηγού, που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με τους 2 νεκρούς ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα (Βίντεο)

24 Ιουνίου 2019
12:58

 

Δήλωση στον ΣΚΑΙ του Ι.Α., αδερφού 62χρονης οδηγού, που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με τους 2 νεκρούς ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα.

Πηγή ΣΚΑΙ εκπομπή «μαζί σου»

 

17 σχόλια

  • Ιορδάνη μην λες πράγματα που δεν ισχύουν. Τέρμα δεξιά ήταν τα παιδιά και ο ένας πίσω από τον άλλο τρέχανε. Επαγγελματίες ήταν δεν ήτανε πιτσιρικάδες στην πλατεία και πετάχτηκαν στο δρόμο…

  • Κατά τα λεγόμενα πρόκειται για την αδερφή πασίγνωστου χειρουργού (συνταξιούχος πλέον) και εκλεγμένου παλαιότερα σε κορυφαία θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    Όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο αλλά δεν το αναφέρει κανείς.

    • Μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε,δεν έχει σημασία ποιος ήταν ο οδηγός και ποιοί είναι οι συγγενείς του.

  • Γιατρέ από τη στιγμή που ήταν στη λωρίδα τους και υπάρχει διπλή διαχωριστική γραμμή μπορούσαν να κινηθούν οπουδήποτε μέσα σε αυτή.

  • Ας μην κρίνουμε. Είναι δύσκολες αυτές οι καταστάσεις. Θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες. Κρίμα.

  • Κανείς δεν ήθελε να γίνει αυτό και όλοι θα μπορούσαμε να ήμασταν στη θέση όλων. Ας μην κρίνουμε εύκολα και ας μην κατηγορούμε. Εγώ θα σταθώ όμως σε μια κουβέντα του γιατρού. “είναι μια ύπουλη στροφή”…. Όντως είναι. Και επειδή έκανε νομάρχης και ο ίδιος, εγώ θα πω το εξής. Πόσες ύπουλες στροφές με ανάποδες κλίσεις υπάρχουν; Και πόσες άλλες; Ως πότε;;

  • Ατυχείς οι δηλώσεις που δεν ταιριάζουν στο κύρος του λαμπρού επιστήμονα με την μεγάλη προσφορά στον τόπο.

  • Στην Ελλάδα της προνομιακής μεταχείρισης κάποιων κατά καιρούς φυσικά και παίζει ρόλο.

    Μένει να αποδειχτεί ότι δεν θα συμβεί κάτι πέρα από το αυτονόητο.

  • δεν χρειαζόταν καμία δήλωση του τύπου πήγε να αποφύγει τα παιδιά .

    Δρόμος με ορατότητα και στο αντίθετο ρεύμα.

  • Καλό παράδεισο να έχουν τα παιδιά, κ γρήγορη ανάρρωση στα άλλα παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο, το καλύτερο θα είναι να μην τρέχουμε με το αυτοκίνητο τόσα ατυχήματα γίνονται τόσες ζωές χάνονται έλεος πλέον.

  • Κρίμα στα παιδιά μας που μπήκαν μες την γη και κλείσανε τα μάτια τους. Μπορεί κανείς να ξανά δώσει πίσω στα παιδιά αυτά την ζωή που χάσανε;;;; Την ζωή που δεν πρόλαβαν να ζήσουν;;;

    • Ποια λόγια παρηγοριάς να βρει κανείς να πει στους χαροκαμένους γονείς που μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά για να φύγουν τόσο απρόσμενα και άδικα μέσα σε μια στιγμή? Ας τους αφήσουμε να θρηνήσουν τα βλαστάρια τους και μην μεγαλώνουμε τον πόνο τους και την πίκρα τους με άστοχες δηλώσεις

  • Γιατρέ μην χύνεις το γάλα από το καρδάρι αυτή την στιγμή, σε τιμάει πού ήσουν παρών στα χειρουργεία Τον παιδιών Όχι όμως και οι δηλώσεις πού κάνεις ότι πιθανόν οί 2 να ήταν και στο αντίθετο ρεύμα. Ένα μεγάλο συγνώμη προς τις οικογένειες θα ήταν αρκετό αυτή την στιγμή. Κρίμα!!!

  • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.