Επισκέψεις- συναντήσεις της υποψήφιας βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Π.Ε. Κοζάνης Θεοδώρας Γούλιαρου

5 Ιουλίου 2019
23:00

Την Τετάρτη 03/07/19 και ώρα 11π.μ. η κ. Γούλιαρου επισκέφτηκε τη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό και έκανε εποικοδομητικές συζητήσεις αναφορικά με τα ειδικά ζητήματα της Υπηρεσίας.

Την Πέμπτη 04/07/2019, το πρωί, η κ. Γούλιαρου επισκέφτηκε τον ΑΗΣ Καρδιάς, όπου ενημερώθηκε για τα γενικότερα ζητήματα της Επιχείρησης, καθώς και για τη σωτήρια για την περιοχή παράταση της λειτουργίας των μονάδων 3 και 4.

Περιηγήθηκε τους χώρους τους εργοστασίου, συναντήθηκε με εργαζόμενους και ανέπτυξε βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
Το απόγευμα της Πέμπτης η υποψήφια βουλεύτρια πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στο χωριό Δρέπανο Ελλησπόντου, στη Χαραυγή Κοζάνης, στα Σέρβια και στο Βελβεντό.

Εκεί συναντήθηκε με κατοίκους, άκουσε προβλήματα και προβληματισμούς, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το έργο και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και δεσμεύτηκε να επιδιώξει την από κοινού αναζήτηση των καλύτερων δυνατών λύσεων για τα προβλήματά τους.

Ένα σχόλιο

  • Κακώς δεν ανεβάσατε και την εκδήλωση της σήμερα που είχε απίστευτο κοσμο, μίλησε πολύ ωραία και γενικώς ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση εύχομαι και προβλέπω πως θα είναι βουλευτρια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.