Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πτολεμαΐδας “Γ.Χαλκίδης” (δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο) – Το 1ο PTOLEMAIS FEST ξεκινάει στην πόλη της Πτολεμαΐδας & γίνεται θεσμός

2 Σεπτεμβρίου 2019
07:12
Κανένα σχόλιο

Το 1ο PTOLEMAIS FEST ξεκινάει στην πόλη της Πτολεμαΐδας & γίνεται θεσμός !!!

Μικροί και μεγάλοι όλοι σε ένα κοινό σημείο μουσικής συνάντησης όπου οι μελωδίες πολύ γνωστών & καταξιωμένων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων θα μας ξεσηκώσουν και θα μας διασκεδάσουν σε ένα άκρως απολαυστικό festival.

Το παλιό συναντάει το καινούριο για ένα ολοκληρωμένο live δίχως προηγούμενο!

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πτολεμαΐδας «Γ.Χαλκίδης» (δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο) οι μοναδικοί Λάκης Παπαδόπουλος & Γιάννης Γιοκαρίνης θα υποδεχτούν τους δυναμικούς GoinThrough & The Family (feat. TNS, NEBMA, SPARKY T) με μοναδικό σκοπό να μας παρασύρουν όλους σε μια παρέα όπου η μουσική θα έχει τον κύριο λόγο!!!

Νωρίτερα την βραδιά θα ανοίξουν οι Θωμάς Φώτης (Αθήνα) & η Θεοφανία Γεωργίτση (Πτολεμαΐδα) περιπλανώντας μας ανάμεσα σε rock & έντεχνα μονοπάτια που όλοι έχουμε λατρέψει και χιλιοτραγουδήσει!

 

 

ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΝΟΤΕΣ …!!!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ NORMAL VALUE ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (ΑΡΕΝΑ) – €10

>>                  (ΚΕΡΚΙΔΑ) – €12

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ FESTIVAL ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΑΡΕΝΑ) – €12

>>                    (ΚΕΡΚΙΔΑ) – €14

*Περισσότερες πληροφορίες σχετικά εισιτήρια/σημεία προπώλησης αλλά και για χορηγία σας στο festival Ptolemais Fest ή συμμετοχή σας εντός του χώρου του γηπέδου με δικό σας stand/πάγκο μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail [email protected] ώστε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά καθώς και στην ιστοσελίδα www.ptolemaisfest.gr .

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΗΜΕΙΑ:

ΣΕΡΒΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΓΡΕΒΕΝΑ

ΦΛΩΡΙΝA

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «Γ.ΧΑΛΚΙΔΗΣ»

(δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.