Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Μαυρόπουλου Θωμά στην Κοζάνη

26 Νοεμβρίου 2019
12:28
Κανένα σχόλιο

Το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας του Μαυρόπουλου Θωμά ξεκίνησε το 1986 και παράγει σε αποκλειστικά σχέδια χρυσά και λευκόχρυσα κοσμήματα στα 14, 18, 22, 24 καράτια, διακοσμημένα με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, με μαργαριτάρια ή και χωρίς.

Οι συλλογές μας περιλαμβάνουν: χειροποίητους βαφτιστικούς σταυρούς (αντρικούς & γυναικείους), μοντέρνους σταυρούς για αρραβώνες ή γάμους, ψιλά κρεμαστά για το λαιμό, δαχτυλίδια μονόπετρα, πολύπετρα, σειρέ, ολόβερα, δαχτυλίδια με μαργαριτάρια, με πέτρες διαφόρων διαστάσεων, σχεδιασμού και κοπής. Ακόμη κατασκευάζονται ταυτότητες, βραχιόλια αντρικά και γυναικεία, παναγίτσες και διάφορα κρεμαστά για νεογέννητα μωρά.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δική σας πρόταση σχεδίου γίνεται κόσμημα. Τα σχέδια μας καλύπτουν όλα τα είδη κοσμημάτων και αυτοτελή σετ που αφορούν οικογενειακές και επετειακές εκδηλώσεις.

Το εργαστήριο μας βασίζεται στη χειροποίητη εργασία ακολουθώντας όλα τα στάδια: του σχεδιασμού, της διαμόρφωσης, της αδαμαντοδεσίας και της τελειοποίησης των διαφόρων τύπων κοσμημάτων. Εφαρμόζεται από την αρχή: η χύτευση και το σκάλισμα είτε του λευκού είτε του κίτρινου χρυσού. Στη συνέχεια, ακολουθεί επεξεργασία «στο χέρι» (λιμάρισμα, γυαλόχαρτα, βούρτσες, λούστρα, κάρφωμα πετρών και τελικό φινίρισμα).

Τα σχέδια όλων των ειδών κοσμημάτων ανανεώνονται έως και 2 φορές το χρόνο, ανάλογα με τις καινούργιες ιδέες και τις προτιμήσεις των πελατών. Επίσης τροφοδοτούμε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και μεταπωλητές.

Στον μπροστινό χώρο του εργαστηρίου υπάρχει ο εκθεσιακός χώρος των προϊόντων μας και η λιανική πώληση. Εδώ επίσης θα βρείτε: χειροποίητα στέφανα, ποτήρια – καράφες, ασημένιες κορνίζες, στεφανοθήκες, εκκλησιαστικές εικόνες, παιδικά άλμπουμ – κορνίζες – παναγίτσες για το καροτσάκι ή την κούνια και επώνυμα ρολόγια.

Επισκευές παλαιών κοσμημάτων.

Στο εργαστήριό μας επισκευάζουμε τα δικά σας χρυσαφικά. Τα κοσμήματα γίνονται ολοκαίνουργια , λαμπερά ή ακόμη ανακυκλώνονται χρησιμοποιώντας το μέταλλο και τις πολύτιμες πέτρες για τα νέα σας κοσμήματα ή και εξαργυρώνονται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.