kozan.gr: Κοζάνη: “Mεγάλωσαν” ακόμη περισσότερο τα κτήρια στην ανεγειρόμενη Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην περιοχή της ΖΕΠ – Σημερινές (01/12/2019) εικόνες (Βίντεο)

1 Δεκεμβρίου 2019
19:03

 

“Mεγάλωσαν” ακόμη περισσότερο τα κτήρια στην ανεγειρόμενη Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην περιοχή της ΖΕΠ στην Κοζάνη. Σημερινές (01/12/2019) εικόνες του kozan.gr.

 

6 σχόλια

  • ένα μεγάλο μπράβο για την πρόοδο των κατασκευών, όμως έχω ένα ερώτημα και αν γνωρίζει κάποιος ας το απαντήσει, προβλέπεται απ΄ ευθείας σύνδεση με την κοντινή εθνική οδό Κοζάνης – Καστοριάς;

  • Η Κοζάνη παίρνει τα χρήματα όλης της Περιφέρειας και τα χρησιμοποιεί προς όφελός της. Έτσι χτίζει άνετα τεράστια κτήρια για τα Πανεπιστήμια. Γι αυτό και δεν θα επηρεασθεί σημαντικά από την απολιγνιτοποίηση. Έχει χιλιάδες φοιτητές που θα αφήνουν τα χρήματά τους συνεχώς στην Κοζάνη, όπως επίσης και οι υπάλληλοι της Περιφέρειας.

    Πρέπει να μοιράζονται τα χρήματα αναλογικά σύμφωνα με την πληθυσμιακή κατανομή.

  • Με τηνίδια λογική προσέγγισης η Αθήνα και η Θεσσακονίκη και ακολούθως Παπτρα, Λάρισα, Ηρακλειο, Γιάννενα και αλλα μεγάλα αστικά κέντρα συγκεντρώνουν τις μεγακύτερες, και επενδυτικά, υποδομές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.