kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Ξεκίνησε τα δρομολόγια, εντός της πόλης, το μεσημέρι της Κυριακής 15/12, το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι – Ενθουσιασμός σε μικρούς και μεγάλους (Βίντεο)

15 Δεκεμβρίου 2019
13:12

Ξεκίνησε τα δρομολόγια, εντός της πόλης, το μεσημέρι της Κυριακής 15/12, το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι. Ενθουσιασμός σε μικρούς και μεγάλους.

Η διαδρομή που θα ακολουθεί το τρενάκι των Χριστουγέννων στην Πτολεμαΐδα έχει ως ακολούθως:

Αφετηρία: Χώρος της λαϊκής αγοράς από την πλευρά της οδού Καπετάν Φούφα

∆ιαδρομή από οδό Καπετάν Φούφα δεξιά προς την οδό Νοσοκομείου και έπειτα πάλι δεξιά στην οδό Βασ. Κων/νου. Συνέχεια αριστερά την οδό ∆ημοκρατίας.

1η στάση: Μπροστά στον πεζόδρομο (στην διασταύρωση οδών ∆ημοκρατίας και Μικράς Ασίας). Συνέχεια διαδρομής στην οδό ∆ημοκρατίας και έπειτα στροφή αριστερά στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

2η στάση: Μπροστά στο Παλαιοντολογικό Μουσείο (επί της οδού 28ης Οκτωβρίου) Συνέχεια στροφή δεξιά στην οδό Αγίας Τριάδος και συνέχεια σε ανώνυμη οδό που οδηγεί στην 25ης Μαρτίου. Έπειτα στροφή αριστερά στην οδό 25ης Μαρτίου. Συνέχεια πορείας.

3η στάση: Κεντρική Πλατεία της πόλης (μπροστά από το στημένο Χριστουγεννιάτικο καράβι). Συνέχεια πορείας δεξιά στην οδό Γονατά και έπειτα υποχρεωτική κυκλική πορεία και στην πρώτη έξοδο δεξιά, στην οδό Παυλίδη Αδαμοπούλου. Συνέχεια πορείας ευθεία επί της Βασ. Κων/νου. Συνέχεια πορείας επί της Βασ. Κων/νου και έπειτα στροφή δεξιά στην οδό Μακεδονομάχων. Συνέχεια πορείας και στροφή δεξιά στην οδό Καπετάν Φούφα. Πορεία προς το σημείο αφετηρίας της διαδρομής.

Τέλος διαδρομής. Συνολικό μήκος διαδρομής: 3.830 μέτρα.

11 σχόλια

  • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΕΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΞΕΦΤΕΡΙΑ! ΤΑ 130.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-WINTER RESORT ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ!

    • Γιατί πρέπει να είσται μίζεροι σε ότι γίνετε κ να δείχνετε την κακία? Είναι γιορτές ότι κάνουν οι δήμοι είναι υπέροχο το κάνουν για τον κόσμο αν δν σας αρέσει δεκτό αλλά μην το σχολιάζετε αρνητικά πλέον φτάνει κ ιδίως μην μπερδεύεται τα πολιτικά κ την δεη με τα Χριστούγεννα.

      • γιατι πληρωνουμε εμεις για να γινονται αρεστοι αυτοι που εσεις ψηφισατε και τωρα αποθεωνετε,ποια πολιτικη και ποια χριστουγεννα και πρασσειν αλογα ;

  • Επιτελους κτ γινεται επιπλεον μετα απο τοσα χρονια!!!!ας μεινουμε στην πολη μας αυτες τις μέρες που ειναι στολισμενη!!!χωρις να ξοδευτουμε δεν μπορούμε να κανουμε τπτ!!!!

  • κουιζ για τους επιβατες του τρενακιου! μετρηστε οσα αδεσποτα δειτε στο δρομολογιο σας και κερδιστε πλουσια δωρα!παρτε και κομπιουτερακι μαζι σας γιατι ειναι τριψηφιο το νουμερο και θα χασετε τη μπαλα…

    • Τα αδεσποτα ειναι που πειραζουν τωρα;;;; Χαχαχαχαχαα ποσο λιγοι εισαστε ρε. Δεν ειμαι φιλοζωος οπως αυτοι καραγκιοζηδες αλλα τα ζωα ειναι μερος της φυσης. Τεσπα…αλλα ειναι που πρεπει να μας απασχολουν…. Σε λιγο θα ερθει και σε μας…

  • Οι υποστηρικτές του “Χριστουγεννιάτικου όνειρου”, ας προσέχουν την ορθογραφία τους, γιατί εκθέτουν διπλά τον εαυτό τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.