kozan.gr: Το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού στο πλευρό μιας οικογένειας που η κατοικία της επλήγη από πυρκαγιά – Εγκρίθηκε η χορήγηση χρηματικού βοηθήματος ύψους 3.000 ευρώ (συνολικά)

28 Απριλίου 2020
10:16
Κανένα σχόλιο

 

Στις 10/1/2020 επλήγη από πυρκαγιά μια κατοικία στο Βελβεντό,  η οποία ανήκει κατά ποσοστό 75% σε δημότη Βελβεντού και κατά 25% στη μητέρα του. Από την πυρκαγιά κάηκε – κατά το μεγαλύτερο μέρος της – η κατοικία καθώς κι οι αποθήκες κι οι βοηθητικοί χώροι, με συνέπεια να μην μπορεί να κατοικηθεί, αν δεν επισκευασθεί. Έκτοτε ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του, που έχουν ένα ανήλικο τέκνο, καθώς κι η 79χρονη μητέρα του πρώτου, που συνοικεί μαζί τους, φιλοξενούνται  σε συγγενικό σπίτι. Το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού, συναισθανόμενο την ανάγκη αντιμετώπισης των σοβαρών και επιτακτικών αναγκών, που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες, εξαιτίας του ακραίου φαινομένου (πυρκαγιά) που εκδηλώθηκε στην οικία τους και είχε σαν αποτέλεσμα την εκτεταμένη καταστροφή της, αποφάσισε, ομόφωνα, κατόπιν σχετικού αιτήματος, τη χορήγηση χρηματικού βοηθήματος ύψους 3.000 ευρώ (συνολικά).

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.