kozan.gr: 3.515.400,00 € στο Δήμο Βελβεντού, μέσω «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», για έργα και επενδυτικές δραστηριότητες – Ποια θα είναι αυτά

1 Μαΐου 2020
08:38
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, το σημαντικό ποσό των 3.515.400,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», για «Έργα και επενδυτικές δραστηριότητες Δήμου Βελβεντού» θα λάβει ο εν λόγω δήμος.  Η συγκεκριμένη απόφαση ένταξης, που δημοσιεύτηκε χθες 30/4, προέκυψε κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, από το Υπουργείο Εσωτερικών, ως Ειδική Επιχορήγηση των δήμων οι οποίοι έχουν συσταθεί δυνάμει του άρθρου 154 του Ν. 4600/2019. Ο Δήμος Βελβεντού που θα είναι και φορέας υλοποίησης των έργων θα απορροφήσει πρώτα τους πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών ΣΑΕ 055 (2017ΣΕ05500010) και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι πόροι του Δήμου.

kozan.gr

Ακολουθεί η λίστα με τα έργα – επενδύσεις που θα χρηματοδοτηθούν με τα συγκεκριμένα χρήματα

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.