Γιώργος Αμανατίδης: Συμμετοχή στη συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος

29 Μαΐου 2020
12:29

Σε συνέχεια των δεσμεύσεων που αναλάβαμε προκειμένου να διασφαλιστούν τα αναγκαία ποσά για να διατεθούν καυσόξυλα στους κατοίκους των παραδασόβιων οικισμών και να γίνει έγκαιρα η εκταμίευσή τους, ώστε οι εργασίες υλοτόμησης να λάβουν χώρα στο διάστημα πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων του φθινοπώρου, οργανώθηκε συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Αμανατίδης Γιώργος, ο Βουλευτής Ν. Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Γενικός Δ/ντής Δασών κ. Βακάλης Δημήτριος, ο Δ/ντής Προστασίας Δασών κ. Γκουντούφας Ευάγγελος και ο Δ/ντής Διαχείρισης Δασών κ. Δρούγας Παναγιώτης.

Συμφωνήθηκε ο τρόπος προώθησης των ανωτέρω ώστε τα ποσά που θα διατεθούν να είναι τα αναγκαία και να καταβληθούν έγκαιρα.

Στο πλαίσιο αυτό δρομολογούνται άμεσα οι αναγκαίες διαδικασίες συμπλήρωσης με πρόσθετο ποσό πέραν αυτού που διαθέτει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Τέθηκε επίσης και το θέμα της ξύλευσης των δημοσίων δασών Τρανοβάλτου, Λαζαράδων, Φρουρίου και Τριγωνικού Ν. Κοζάνης για το οποίο είναι δρομολογημένες οι διαδικασίες από την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου στην Κοζάνη.

Κοζάνη, 29/05/2020

Από το Γραφείο Τύπου, Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

2 σχόλια

  • Επιτέλους, μπράβο σας κ. Αμανατίδη καιρός να βρεθεί λύση στο θέμα της ξύλευσης των δημοσίων δασών Τρανοβάλτου, Λαζαράδων, Φρουρίου και Τριγωνικού Ν. Κοζάνης.

  • κ. Αμανατίδη πέρυσι στο Τσοτύλι κάπου το Σεπτέμβριο μας το υποσχεθήκατε. Επιτέλους που υπάρχει και κάποιος που κάνει τα λόγια του έργα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ ως πολίτης του Βοίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.