kozan.gr: Συμπολίτισσά μας αναδεικνύει την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πάρκο του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη

3 Ιουνίου 2020
07:54

Συμπολίτισσά μας αναδεικνύει την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πάρκο του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη και κάνει έκκληση:

“Παρακαλούμε τον Αντιδήμαρχο Κοζανης Κ Βασιλακοπουλο. Για το πάρκο του Αγ Δημητρίου.
1.Να επιστρέψουν οι κούνιες …που δεν ξέρουμε τι έγιναν.
2.Καθαριότητα του πάρκου.
3.Να κλείσει η παιδική χαρά ….για να ειναι μόνο για παιδιά.
4.Πρόσβαση για ΑΜΕΑ στην παιδική χαρά .
5.Να γίνει το πάρκο πράσινο ξανά.

11 σχόλια

  • Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της. .εδώ τα βασικά δεν μπορουνε να φτιάξουνε και εκεί στο Δρέπανο παλευανε να γίνει το πανηγύρι. .Ένας δήμος χάλιαααααααααα.

  • οι παλιοί Κοζανίτες προσεχαν τις γειτονιες τους, δεντροφυτευαν κλπ χωρις δημους και σουξουμουξου, καλα να παθεις ελληνα, ετσι να αποφασιζουν αλλοι ποια πλατεια θα εχεις και να μην σε ρωτανε για τιποτα, αντε καλους ψηφους

  • -Έχει πευκοβελόνες ??? Να κόψουμε γρήγορα τα δέντρα..
    -Βγήκαν οι κούνιες?? Μήπως οι παιδικές χαρές είναι ακόμη κλειστές, και δε πρέπει να κάνουν κούνιες τα παιδιά (στους γονείς αναφέρομαι)
    – Για τα άλλα , όντως πρέπει να τοποθετηθούν κάγκελα γύρω από τα όργανα και να κατασκευασθεί πρόσβαση για ΑΜΕΑ

  • Θα μπορούσε να είναι μια όαση πρασίνου στην καρδιά της πόλης, να το απολαμβάνουν παιδιά, γονείς,να βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους οι πολίτες της πόλης κλπ. Ένας χώρος για όλους. Μάλλον πάλι η ιδιωτική-εθελοντική πρωτοβουλία θα βρει τη λύση.

  • Κόψανε τα χόρτα στο πάρκο μετά από παρακάλια και εμφανίστηκε όλο το ακουπιδαριο το οποίο φυσικά θα μαζευτεί σε κάνα δυο χρόνια, σακούλες, ποτήρια , κουτιά βόσκουν παντού!!!!
    Ανίκανοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.