ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: “Ο υπό δημόσιο έλεγχο ΑΔΜΗΕ υλοποιεί το μεγαλύτερο επενδυτικό έργο στη χώρα”

10 Ιουνίου 2020
19:23

 

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει την ικανοποίησή της για την υπογραφή των συμβάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αττικής – Κρήτης που υλοποιεί ο ΑΔΜΗΕ μέσω της θυγατρικής εταιρίας «Αριάδνη Interconnection». Πρόκειται για ένα εθνικό έργο για το οποίο εργάστηκαν παραγωγικά όλοι – στελέχη της παρούσας και της προηγούμενης κυβέρνησης, της ΡΑΕ και του ΑΔΜΗΕ – σαν μια ομάδα , μια «Εθνική Ελλάδας».

Η σημερινή εκδήλωση δείχνει ότι μια μεγάλη εταιρία υπό δημόσιο έλεγχο – όπως ο ΑΔΜΗΕ- αξιοποιώντας τις δυνατότητες και την εμπειρία της μπορεί να ολοκληρώσει μεγάλα και απαιτητικά έργα, όπως αυτό της ηλεκτρικής διασύνδεσης.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είναι αντίθετη με την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ γιατί , πέραν των άλλων, θεωρεί πως ο ΑΔΜΗΕ, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα εταιρίας ελεγχόμενης από το δημόσιο που μπορεί – εκτός από το σπουδαίο έργο της Μεταφοράς Η/Ε- και φέρνει σε πέρας σύνθετα έργα και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρόνο αποδεικνύοντας ότι «ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ».

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.