Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βελβεντού, στις 3/8

31 Ιουλίου 2020
21:36

 

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση δια περιφοράς (τηλεφωνικά) της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει, στις 3/8/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.- Καθορισµός όρων ανάθεσης δημόσιας σύμβασης με τίτλο: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».

2.-Έγκριση 1ου Πρακτικού Επιτροπής Αξιολόγησης Δικαιολογητικών – Τεχνικών και Οικονομικών προσφορών για την υπηρεσία «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».

3.- Παραλαβή αντικειμένου μελέτης «Υδραυλική μελέτη εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Βελβεντού».

4.- Παραλαβή αντικειμένου μελέτης «Η/Μ μελέτη εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Βελβεντού»

5.- Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 4.198,95 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, για τη συνδιοργάνωση δυο μουσικών εκδηλώσεων του Δήμου με τον Μορφωτικό Όμιλο Βελβεντού.

6.- Ανάθεση σε δικηγόρο εξέτασης και άσκησης των αναγκαίων ενεργειών για την προστασία των συμφερόντων του Δήμου επί της από 14/7/2020 καταγγελίας δημότη με θέμα: «Καταγγελία για κοινόχρηστο χώρο στο Δήμο Βελβεντού».

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μανώλης Στεργίου

Δήμαρχος Βελβεντού

Ένα σχόλιο

  • Με 4200 ευρώ αγοράζεις 50 τόνους ξύλα και τους μοιράζεις σε 4 οικογένειες που λόγω οικονομικών προβλημάτων αναγκάζονται να καίνε κάρβουνο. Αυτή είναι κοινωνική πολιτική κύριοι του Βελβεντου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.