kozan.gr: Ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης για το θέμα του Ληξιαρχείου της Αιανής κι αν τελικά θα συγχωνευθεί: “Θα το συζητήσουμε με τους πολίτες και θα αποφασίσουμε. Κανένας Ληξίαρχος δε φεύγει. Ο Ληξίαρχος της Αιανής θα μπορεί να πάει στο διπλανό ακριβώς γραφείο που είναι τα ΚΕΠ κι όλη η δουλειά να γίνεται μέσα από το ΚΕΠ. Εμείς τι είπαμε λοιπόν. Ο ληξίαρχος της Αιανής που πέρυσι είχε – μόνο – 41 πράξεις θανάτου να πάει στο διπλανό γραφείο (ΚΕΠ) και να κάνει αυτή τη δουλειά εκεί. Εμείς έχουμε σχέδια για την Αιανή να είναι πραγματικά ιστορική έδρα. Και νομίζω ότι απλά η πινακίδα του Ληξιαρχείου δε λέει τίποτα για μένα” (Βίντεο)

18 Απριλίου 2024
23:54

 

Mιλώντας το βράδυ της Πέμπτης 18/4 στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH και την εκπομπή “Στο κόκκινο…”  ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκαλιάρης  εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το θέμα του Ληξιαρχείου της Αιανής κι αν τελικά θα συγχωνευθεί, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Θα το συζητήσουμε με τους πολίτες και θα αποφασίσουμε. Κανένας Ληξίαρχος δε φεύγει. Ο Ληξίαρχος της Αιανής θα μπορεί να πάει στο διπλανό ακριβώς γραφείο που είναι τα ΚΕΠ κι όλη η δουλειά να γίνεται μέσα από το ΚΕΠ. Εμείς τι είπαμε λοιπόν. Ο ληξίαρχος της Αιανής που πέρυσι είχε – μόνο – 41 πράξεις θανάτου να πάει στο διπλανό γραφείο (ΚΕΠ) και να κάνει αυτή τη δουλειά εκεί. Εμείς έχουμε σχέδια για την Αιανή να είναι πραγματικά ιστορική έδρα. Και νομίζω ότι απλά η πινακίδα του Ληξιαρχείου δε λέει τίποτα για μένα”.

 

5 σχόλια

  • κωλοτούμπα θηλυκό

    τούμπα η οποία πραγματοποιείται με το κεφάλι προς τα κάτω και τα πόδια προς τα πάνω
    ≈ συνώνυμα: κυβίστηση, τούμπα
    (μεταφορικά) υπαναχώρηση από τις αρχικές απόψεις ή θέσεις, πλήρης μεταστροφή σε σχέση με όσα πριν υποστήριζε κάποιος
    (ειδικότερα, πολιτική) για τη σημασία όπως το 2015 στην ελληνική πολιτική
    → δείτε αγγλικά kolotoumba, γερμανικά Kolotoumba

  • Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο της Αιανής γιατί θα τον βρείτε μπροστά σας κύριε δήμαρχε και δεν θα είναι για καλό… Το ότι πήγατε χωρίς να ενημερώσετε τους φορείς και να συνομιλήσετε μαζί τους δείχνει ότι φοβάστε να αντιμετωπιστε την αλήθεια … Οι κάτοικοι δεν θα ανεχθούν άλλη κοροϊδία από εσάς και το επιτελείο σάς..Η Αιανή πρέπει να αντιδράσει πιο έντονα αυτή τη φορά πρέπει να γίνει Δήμος και πάλι και να μην ανέχεται όλη αυτήν την κοροϊδία και τον υποβιβασμό. Την δημοτική αρχή δεν την ενδιαφέρει τα χωριά αλλά η πόλη πάρτε το χαμπάρι και σπρώξτε τους από πάνω σας … Αυτόνομος Δήμος Αιανής θα είναι πολύ καλύτερα για όλους τους κατοίκους….

  • Μόνο 41 θάνατοι…… άκου προσβλητικό επιχείρημα !Μα πόσοι ήθελε να πεθάνουν για να θεωρεί επαρκή τον αριθμό ώστε να παραμείνει το ληξιαρχείο
    Μπλέξαμε…….

    • Για να ξεμπλέξει η Αιανή η μόνη λύση είναι να συσταθεί ξανά ο Δήμος Αιανής και να ησυχάσει από τους κύριους που τους ενδιαφέρει μόνο η πόλη τούς… Η Αιανή δεν πρέπει να δέχεται τέτοιες προσβολές… Μπορει να γίνει πιο δυνατή και πιο ισχυρή από την Κοζάνη…

  • Για να ξεμπλέξει η Αιανή μια είναι η λύση .. Δήμος Αιανής εδώ και τώρα… Μόνο έτσι θα ηρεμήσει ο κόσμος της… Η Αιανή μπορεί να γίνει πιο δυνατή και πιο ισχυρή από την Κοζάνη .. Τους ενδιαφέρει μόνο η πόλη τούς και όχι τα χωριά….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.