kozan.gr: Παρουσία της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 25/4, στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Κοζάνης, εσπερίδα με θέμα: «Πράσινη – Δίκαιη Μετάβαση. Ο ρόλος της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην επανεκπαίδευση του Ανθρώπινου Δυναμικού στη Δυτ. Μακεδονία» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Απριλίου 2024
19:38

 

Παρουσία της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 25/4, στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Κοζάνης, εσπερίδα με θέμα: «Πράσινη – Δίκαιη Μετάβαση. Ο ρόλος της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην επανεκπαίδευση του Ανθρώπινου Δυναμικού στη Δυτ. Μακεδονία». Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πολυτίμη Φαρμάκη, με παρεμβάσεις κι από την κα Βασιλική Βόντσα Διευθύντρια Δ.Ε Κοζάνης και τους Προέδρους των Επιμελητηρίων (ΤΕΕ,ΕΒΕ,ΟΕΕ,ΓΕΩΤΕΕ).

7 σχόλια

  • Άλλη μια εκδήλωση σε δημόσιο κτίριο για την παρουσίαση υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ !!
    Ερώτηση προς όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση:
    Ποιος έχει την ευθύνη που η κεντρική είσοδος του κτιρίου είναι καταστραμμένη (πεσμένος σοβάς και ξηλωμένη σκεπή) ;

  • Σε προεκλογική περίοδο το προμοτάρισμα από αυτοδιοικητικούς μιας υποψήφιας ευρωβουλευτού ενός κόμματος είναι εντελώς λάθος. Η πράσινη μετάβαση δίνει άλλοθι για κίτρινες μικροπολιτικές κινήσεις … κρίμα

  • Ό,τι νά’ ναι! Τη Σπυράκη τι την ηθελαν? Από φανατική πασπίτισσα, ευρωβουλευτής της ΝΔ και ύποπτη για σκάνδαλα…ΕΛΕΟΣ! Τι περιμένουν όλοι αυτοί από τη Σπυράκη? Δίκαιη μετάβαση?

  • Καλό το κόλπο, με ευθύνη συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ και των Διευθυντών, στήνουν κομματικές εκδηλώσεις. Η Ν.Δ. ως καθεστωτική πολιτική δύναμη νοιώθει ότι μπορεί να παρακάμψει κάθε εμπόδιο. Από τώρα λοιπόν μπορεί κάθε κομματικός υποψήφιος να οργανώσει εκδήλωση μέσα στα σχολεία. Ανοίξατε επικίνδυνη κερκόπορτα.

  • Καλώς ήρθε η κυρ Σπυράκη και ευχαριστούμε την σχολική Μονάδα που διοργανώνει εσπερίδες-συγκεντρώσεις με συγκεκριμένη κομματικό προσανατολισμό!!!!!

  • Το πολιτικό προσωπικό της περιοχής μας είναι για κλάματα. Θα κλαίμε με τις επιλογές που κάναμε. Σήκωστε τα μανίκια, σκύψετε τα κεφάλια και χαμηλότερα το “μπόι” σας. Δουλειά δουλειά δουλειά… Πάρτε συμβούλους αν δεν ξέρετε το αντικείμενο που πραγματεύεται η συνάντηση. Καλά που ήταν το πανεπιστήμιο και το ΓΕΩΤΕ και έσωσαν την εκδήλωση. Συγχαρητήρια στο σχολείο για την διοργάνωση και ας ήταν και προεκλογικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.