Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 25/04/2024

Επίθεση απο Αγέλη αδέσποτων σκύλων στις Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά

epithesi skilon 5 vrises lagkadas
Επίθεση απο Αγέλη αδέσποτων στις Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά σε δεσποζόμενο σκύλο.
Κοινότητα Εξαλόφου Λαγκαδά .
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΛΟΦΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ:

Αξιότιμο συμβούλιο,
Θα ήθελα να προσθέσω στην φαρέτρα του αγώνα για τα αδέσποτα, ότι σήμερα (20/11/2019) το πρωί (07:00) ΑΓΕΛΗ δεκαπέντε και πλέον αδέσποτων που περιφέρεται έξω από τις Πέντε Βρύσες μπήκε στην αυλή του σπιτιού μας που βρίσκεται στην άκρη του οικισμού και επιτέθηκε στον δεσποζόμενο σκύλο μας, ο οποίος φέρει πολύ ελαφρύ τραύμα στο λαιμό, κόψιμο στο αυτί και σημαντικό δάγκωμα στο πόδι.
Όσοι γνωρίζουν την κατοικία είναι εύκολο να αντιληφθούν ότι για να φτάσουν τα αδέσποτα στην κάτω είσοδο όπου και έγινε η επίθεση, έχουν διασχίσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αυλή, γεγονός που μαρτυρά το θάρρος που έχει μια αγέλη ζώων ανεξάρτητα του αν προκλήθηκαν ή όχι από τον δικό μου σκύλο, του οποίου ρόλος και ένστικτό είναι η φύλαξη του χώρου.
Η μάχη μας για τα αδέσποτα, μάχη που πάντοτε ήταν και είναι προς το συμφέρον τους, έχει διττό σκοπό: πρώτον την αποφυγή δημιουργίας αγέλης για να μην αυξηθεί η επιθετικότητά τους και δεύτερον την καθαριότητα των οικισμών μας. Σύμφωνα πάντα με την ταπεινή μου γνώμη, όταν η επιθετικότητα των αδέσποτων αυξάνεται, αυξάνονται και οι πιθανότητες για ακρότητες που όλοι καταδικάζουμε.
Ακολουθούν συνημμένες φωτογραφίες του σκύλου με σκοπό την αποτροπή του δικού μας λάθους από άλλους, να ξεχάσουμε δηλαδή την αυλόπορτα ανοιχτή το βράδυ. Το μένος της επίθεσης δεν αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. Το ζώο ήταν αναστατωμένο και δεν συνεργάστηκε στο να φωτογραφηθεί.

Θα επιθυμούσα την ανώνυμη δημοσίευση του παρόντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία διατηρεί μερίδα η κοινότητά μας.

Με εκτίμηση και πάντα στη διάθεσή σας,
Δ. Κ.

Στο επόμενο Κοινοτικό συμβούλιο της εβδομάδα που μας έρχεται ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι και αυτό τον αδέσποτων !!!

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα