Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Η πολιτική είναι αδίστακτη ακόμη πιο αδίστακτα είναι τα πρόσωπα

πολιτική,αδίστακτη,ακόμη,αδίστακτα,πρόσωπα,Λαγκαδάς,Ιωάννης Γιάννογλου,
Η πολιτική είναι αδίστακτη, και ακόμη πιο αδίστακτα είναι τα πρόσωπα που προσπαθούν να προλειαίνουν το έδαφος για την προβολή του «φίλου» του εντολοδόχου, του παραγγελιοδόχων – εκάστοτε πολιτικού προσώπου.

Γράφει ο Ιωάννης Γιάννογλου ……

Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντοτε οικονομικό κίνητρο, ή αντίτιμο.
Μπορεί ίσως να κρύβεται για παράδειγμα και ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, ή φιλία..
Κάπως έτσι θα γεννήθηκε το άρθρο που είδε το φως της δημοσιότητας σε τοπική μεσιτική ιστοσελίδα του Λαγκαδά…
Διαβάζοντας το εξαρχής, νομίζει κανείς ότι ίσως πρόκειται για μία «εξομολόγηση» ενός ανομολόγητου διαχρονικού πάθους, λόγο υπερβάλλοντα ζήλου του γράφοντα.
Βέβαια όλα αυτά, αν δεν κατέληγαν στο πεζό τελείωμα, όπου ο γράφον, νουθετεί τους «πλέον ώριμους και σώφρονες» ψηφοφόρους, (κατά την δική του κρίση πάντα), να επιλέξουν «Την μούσα ή το χάος».
Τώρα όσο για την επιχειρηματολογία ας περιοριστούμε να πούμε ότι η καταλληλότητα ενός Δημάρχου, μάλλον δεν περνάει μέσα από τις χορευτικές ικανότητες, την ικανότητα του να συμμετέχεις σε συλλόγους, και την οικογενειακή κατάσταση, του υποψηφίου καθώς αυτό απέδειξε η διαχρονική μη επιτυχημένη προσπάθεια εκλογής της Μούσας από τον προηγούμενο αιώνα…
Βέβαια όπως αναφέρει ο γράφον τότε ο Λαγκαδάς « ήταν εθισμένος σε κομματικές ίντριγκες, και προεκλογικούς αγώνες με χαρτούρα, αφίσες, μεγάφωνα ολημερίς να κραυγάζουν στην πελατεία, αλλά και με τον διχασμό της κοινωνίας στα καφενεία να είναι τραγικός,» και γι αυτό δεν επιβράβευσε την υποψηφιότητα αυτή…
Μάλλον ο λαός του Λαγκαδά , παραμένει μόνιμα έφηβος και ανώριμος μέχρι σήμερα, καθώς επιμένει να μην κάνει δήμαρχο την Μούσα.
Το μήνυμα είναι σαφές.
Οι Δημότες Λαγκαδά δεν ταυτίζονται με τα οράματα και τις προσδοκίες υποψηφίου, που αρέσκεται μόνο στην καταγγελία, στην διαπόμπευση και στο διαδικτυακό «κράξιμο» προς πάσα κατεύθυνση, σε μία προσπάθεια να καλύψει την δική του ανεπάρκεια.
Δεν είναι ευδόκιμη η αποδοχή της πρότασης, γιατί ο Δήμος και οι Δημότες προσδοκούν σε κάτι καλύτερο, και αυτό θα κληθούν να επιλέξουν, χωρίς καμία νουθεσία κάποιου αυλικού κλακαδόρου.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή