Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Λαγκαδάς -Εκδήλωση για ενημέρωση και δωρεά μυελού των οστών

Λαγκαδάς,Εκδήλωση,ενημέρωση,δωρεά μυελού,οστών,

Με αφορμή τις ευχές για αγάπη και υγεία, που ανταλλάσσουμε για το νέο έτος, άρχισα να σκέφτομαι πώς μπορούμε να συνδράμουμε, ώστε οι συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας, να λαμβάνουν βοήθεια κάθε μέρα του έτους.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΖΩΗ. Ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο γιατί ο μυελός των οστών τους, το “εργοστάσιο” που δημιουργεί το αίμα καταστρέφεται από κακοήθη κύτταρα. Περίπου 100 συνάνθρωποί μας κάθε έτος, μέσα τους πολλά παιδιά, θα μπορούσαν να σώζονται μόνο με την δική μας σύμπραξη. Είναι λοιπόν στο χέρι μας και μπορούμε να τους προσφέρουμε την ζωή τους!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό τη λειτουργία μιας Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, καλύπτοντας τις ανάγκες των ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΤΕΣ! Αρκεί λίγο στοματικό επίχρισμα, ΣΑΛΙΟ δηλαδή, ώστε να τυποποιηθεί ο ιστικός μας τύπος. Εάν τύχει να είναι κάποιος συμβατός δότης και αισθάνεται ακόμη έτοιμος για τη δωρεά αυτή, συνεχίζει προσφέροντας αιμοποιητικά κύτταρα με μια διαδικασία παρόμοια της αιμοδοσίας. Δίνοντας δηλαδή λίγο από το αίμα μας μπορούμε να συμβάλλουμε στη σωτηρία ενός συνανθρώπου μας.

Ελάτε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 11:30 π.μ. στο αναψυκτήριο «ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΙΣ» στα Λουτρά του Λαγκαδά

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΛΠΙΔΑ,

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΖΩΗ!

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα