Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 28/03/2024

Ορκωμοσία του Νέου Δημάρχου Λαγκαδά και Δημοτικών συμβούλων

Ειδικότερα, θα ορκιστούν ο νέος δήμαρχος Γιάννης Ταχματζίδης, οι έξι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, οι επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Λαγκαδά, καθώς και τα μέλη των Συμβουλίων Κοινοτήτων και οι πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Λαγκαδά.

Παράλληλα από τον νόμο, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να συγκληθεί την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη -φέτος πέφτει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου- σε μία συνεδρίαση κατά την οποία οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον αντιπρόεδρο καθώς και τον Γραμματέα του Σώματος.
Σε ότι αφορά στα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις θέσεις ευθύνης, ο κ. Ταχματζίδης έχει γνωστοποιήσει προς το παρόν μόνο τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις δύο σχολικές επιτροπές του δήμου Λαγκαδά, ώστε να υπάρχει σωστή προετοιμασία πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Πρόκειται για τους νέους δημοτικούς συμβούλους Κωνσταντίνος Μπίκας από Λαγυνά και Αλέξανδρος Πατσιαλάς από Λαγκαδά.
Γεγονός είναι πάντως πως μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν ως αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαγκαδά.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή