Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Παρασκευή 29/03/2024

Παραλαβή νέου απορριμματοφόρου στην Δημοτική Ενότητα Σοχού

Παραλαβή,νέου,απορριμματοφόρου,Δημοτική Ενότητα,Σοχού,

Στην παραλαβή ενός ολοκαίνουριου απορριμματοφόρου που θα απασχολείται αποκλειστικά και σε καθημερινή βάση για την αποκομιδή των οργανικών απορριμμάτων της Δημοτικής Ενότητας Σοχού, προχώρησε προ ολίγου η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Ενότητας Σοχού Χρύσα Σάμου, συνοδευόμενη από τον Δημοτικό Σύμβουλο Άκη Γρούσκο και τον Τοπικό Σύμβουλο Παντελή Χρηστίδη. 

Πρόκειται για ένα από τα οκτώ ιδίου τύπου οχήματα του Δήμου Λαγκαδά που θα εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση τις ανάγκες των κατοίκων σε Σοχό, Ασκό, Πολυδένδρι, Αυγή και Κρυονέρι, ενώ παράλληλα θα επιχειρεί σε περιοδική βάση εισερχόμενο σε στενά και χώρους όπου δεν είναι λόγω όγκου εφικτή η αποκομιδή και το μικρότερο σε διαστάσεις όχημα που ήδη είναι σε κυκλοφορία.

Ο τύπος του νέου αποκτήματος το οποίο η Διοίκηση φρονεί ότι θα δώσει ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της καθημερινότητας των πολιτών είναι VOLVO –Euro 5, η χωρητικότητά του στους 10 τόνους και αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία στην ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Γιάννη Καραγιάννη, λίγο πριν το Πάσχα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ασφαλτικές εργασίες στην ΑΡΤΟΖΑ περιοχή Λητής

Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή της Λητής από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ασφαλτικές εργασίες βελτίωσης στον κόμβο της “ΑΡΤΟΖΑ” στην περιοχή