Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τρίτη 23/04/2024

Επίσημα Πρόεδρος στο Περιβολάκι είναι ο Άκης Μπουντουράκης

proedros perivolaki
Επίσημα Πρόεδρος στο Περιβολάκι είναι ο Άκης Μπουντουράκης σύμφωνα με όλα τα νόμιμα έγραφα .

Δυο μήνες σχεδόν μετά από την μέρα που ανέλαβε ο Άκης Μπουντουράκης καθήκοντα σαν πρόεδρος της κοινότητας του Περιβολακιου ,άρχισαν τα  κείμενα με δεκάδες παραγράφους το οποία αναφέραν  ανακρίβειες σχετικά με την εκλογή του και αρχισαν να αμφισβητούν την απόφαση  του λαού που με διαφορά τον έβγαλε πρώτο, αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης που με κάθε νομιμότητα τον έχρισε πρόεδρο.

Σήμερα ήρθε η δικαίωση που η δικαιοσύνη τον χρίζει και επίσημα Πρόεδρο μετά τον λασπωμένο πόλεμο που δέχτηκε. .

Παραθέτουμε  λοιπόν με απλά λόγια πως έχουν τα πράγματα!

Στις διοικητικές εκλογές τις 26ης Μαΐου αλλά και στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου, όσοι εκλέγονται αναλαμβάνουν καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου του 2019.

Μια μέρα πριν (31 Αυγούστου) με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου και με τον νόμο (4625/2019), κάνει γνωστό πως σε περίπτωση ισοψηφίας μεταξύ των δυο πρώτων συνδυασμών, πρόεδρος της κοινότητας είναι εκείνος που έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους.

Μερικές διαφημιστικές  ιστοσελίδες έτρεξαν να τον δυσφημίσουν  οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να φαίνονται σαν αληθινές ειδήσεις.
Σε αυτές τις ιστοσελίδες αναρτώνται συνήθως παραπλανητικές φωτογραφίες και τίτλοι, οι οποίοι σε μια πρώτη ανάγνωση φαίνεται πως θα μπορούσαν να αποτελούν πραγματικότητα.

Φυσικά τις περισσότερες φορές δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Οι ειδήσεις αυτές αποτελούν ένα είδος παραπλανητικών νέων.

Μπορεί να αποτελούν παραλλαγή μιας πραγματικής είδησης, ωστόσο τα γεγονότα που αναφέρονται παραποιούνται με σκοπό να ταιριάζουν με τα εκάστοτε πολιτικά συμφέροντα τους .

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα