Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 24/04/2024

Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης Δημοτικές Εκλογές Λαγκαδάς 2019

αποτελέσματα,Δημοσκόπησης,Δημοτικές Εκλογές,Λαγκαδάς,2019,
Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης Δημοτικές Εκλογές Λαγκαδάς 2019

Ψηφίσαν 1270 άτομα διαγράφηκαν 3,139 ψήφοι μαϊμού  από άλλες χώρες εκτός 1 ψήφου απο Κύπρο και μια από Νορβηγία .

Το 80% είναι κάτοικοι Λαγκαδά .

Ηλικίες μέσο όρο απο 18 μέχρι 50 ετών .

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Κάνοντας κλικ στο PLAY μπορείς να αρχίσεις: εμφανίζονται οι ερωτήσεις, τις οποίες μπορείς να απαντήσεις με ΕΝΑ ΚΛΙΚ αναλογως την επιλογη σας .

Η δημοσκόπηση θα τελειώνει στις ΔΕΥΤΕΡΑ 23 Μαΐου 2019  και τα αποτελέσματα θα βγουν την ίδια ήμερα .

Οι απαντήσεις σου καθίστανται ανώνυμες για την αξιολόγηση, έτσι ώστε να διασφαλίζεται πάντα η προστασία της ιδιωτικότητάς σου. Τα προσωπικά δεδομένα που έχουν υποβληθεί σε μας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επιλογή σου ως συμμετέχοντα στη δημοσκόπηση. Αυτά τα δεδομένα δεν προωθούνται σε τρίτους από εμάς.

ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Εμείς σου υποσχόμαστε:
Θα σου λέμε πάντα, την αλήθεια και τι περιλαμβάνει η δημοσκόπηση πριν ξεκινήσεις.
Η ιδιωτική σου σφαίρα είναι 100% ασφαλής.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες σε μια σειρά από τρόπους, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες κατά την εγγραφή σας για ένα λογαριασμό ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail. Addpoll αυτόματα λαμβάνει και καταγράφει πληροφορίες από τον browser σας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP και τα cookies. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για την τιμολόγηση, την ταυτοποίηση, έλεγχος ταυτότητας, τη βελτίωση των υπηρεσιών, την έρευνα, και την επαφή.

Συλλέγουμε τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία χρήσης σε συνολικό επίπεδο: η διεύθυνση IP, την έκδοση του browser σας και τις δυνατότητές του, το λειτουργικό σύστημα και την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας.
Εμείς κάνουμε με αυτό
Το χρησιμοποιούμε για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργικότητα του addpoll.com και να βελτιωθεί η ποιότητα του λογισμικού.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε σε αυτή τη διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη ανασταλεί χρήστες από την εκ νέου εγγραφή με διαφορετικό όνομα χρήστη. Μπορούμε να στείλουμε τα cookies στον browser σας για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη συνδέσεις όταν επισκέπτεστε στο μέλλον, καθώς και για το περιεχόμενο προσαρμογής.

Εάν αγοράσετε προϊόντα ή υπηρεσίες από addpoll.com, θα κρατήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας και το ιστορικό συναλλαγών. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας ενημερώνουμε για την κατάσταση της επιχείρησής σας μαζί μας, καθώς και να σας ενημερώσουμε για addpoll.com προϊόντα και υπηρεσίες ανταλλαγή πληροφοριών.

Δεν θα πωλήσουμε, ενοικιάσουμε ή να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες με τρίτους χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Μπορούμε, ωστόσο, να αποκαλύψει προσωπικές πληροφορίες όταν πιστεύουμε ότι παραβιάζει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας ή είναι σκόπιμο να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία, για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας ή τους χρήστες μας, καθώς και για την προστασία των χρηστών μας από δόλια, καταχρηστική και παράνομη χρήση του site μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, όπως απαιτείται από το νόμο και όταν πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας και / ή να συμμορφωθεί με δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση ή νομική διαδικασία εναντίον της ιστοσελίδας μας.
Δημοσκόπηση, έρευνα και τη μορφή των δεδομένων και την αποθήκευση
Addpoll.com διασφαλίζει ότι όλη η δημοσκόπηση, έρευνα και τη μορφή, τα αρχεία και τα δεδομένα παραμένουν απόρρητες και εμπιστευτικές.

Το λογισμικό καταγράφει οποιοδήποτε από τα ακόλουθα δεδομένα όταν ο αποδέκτης της δημοσκόπησης, έρευνα ή η μορφή ανταποκρίνεται, διεύθυνση IP, πληροφορίες του προγράμματος περιήγησης, οι πληροφορίες OS, την ώρα και την ημερομηνία της εκδήλωσης, καθώς και τυχόν δεδομένα που έχουν εισαχθεί από τον παραλήπτη. Η πληροφορία αυτή δεν μοιράζεται με κανέναν, εκτός από τον πελάτη για τον οποίο προορίζεται, εκτός των πελατών μας, μας δίνει την άδεια να το πράξουν.

Μόλις τα αιτήματα των πελατών που αυτές οι πληροφορίες διαγράφονται από το λογαριασμό τους, θα το διαγράψετε οριστικά, και μην το αποθηκεύετε για οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση.
ερωτήσεις Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτή την πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο EMAIL [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ADD POLL

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα

Ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς ανακοινώνει την Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου Λαγκαδά

H Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Σκορδάς του Δήμου Λαγκαδά ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία του νέου διαδικυτιακού τόπου του Δήμου Λαγκαδά, που μπορείτε

Λαγκαδάς: Οι κτηνοτρόφοι ζητούν 10 ευρώ/κιλό τιμή χονδρικής

Το πρώτο από τα τρία καθιερωμένα πλέον παζάρια λίγο πριν το Πάσχα για την τιμή στην οποία θα πουληθούν τα αμνοερίφια πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ κτηνοτρόφων και εμπόρων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν άλλα