Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 02/05/2024

Ενισχύθηκε με προσωπικό το Κέντρο Κοινότητας του Λαγκαδά

Με επιπλέον προσωπικό στελεχώθηκε το Κέντρο Κοινότητας Λαγκαδά, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών – ωφελούμενών του.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό του κέντρου βρίσκεται πλέον ψυχολόγος για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης μέσα από ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες σε ωφελούμενους του Κέντρου Κοινότητας.

Το Κέντρο ενισχύθηκε ακόμα με μια επιπλέον Κοινωνική Λειτουργό για την υποδοχή και διαχείριση αιτημάτων υποβολής αιτήσεων επιδομάτων αναπηρίας και άλλων παροχών κοινωνικού χαρακτήρα.

«Οι κοινωνικές υπηρεσίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά ενός δήμου, αφού πρόκειται για έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας της διοίκησης με τους δημότες. Χάρη σε αυτές τις υπηρεσίες μπορούμε να αφουγκραστούμε καλύτερα τις ανάγκες των δημοτών μας, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω στο εγγύς μέλλον τον κοινωνικό χαρακτήρα του Δήμου μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Για τηλεφωνική επικοινωνία και προγραμματισμό ραντεβού με την ψυχολόγο, καλείτε στο 2394022389 κα. Σταματιάδου Κωνσταντίνα.

Για τηλεφωνική επικοινωνία και προγραμματισμό ραντεβού με την Κοινωνικό Λειτουργό, καλείτε στο 2394022760 κα. Ντάμπου Ρούλα.

Το τηλ. Επικοινωνίας 2394025048 εξακολουθεί να ισχύει για υποβολή αιτήσεων και εκτίμηση αναγκών όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα