Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 01/05/2024

Φίλε Βασίλη εσυ έφυγες αλλά εκεί στον Δήμο Λαγκαδά σε ξεχάσανε

Με αφορμή το προχθεσινό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της ΔΕΥΑΛ και κάποιων δημοτών στην πλατεία του Λαγκάδα μιας και κανείς δεν πήρε πραγματική θέση να τοποθετηθεί για το θέμα ένιωσα να γράψω δυο λόγια μιας και όλοι κρίβονται και προσβαλουν την μνήμη του φίλου μου.

Γράφει ο Παύλος Τσεμεκίδης 

Καταρχήν είναι ντροπή για όλους όταν πιάνονται στα χέρια και χειροδικούν και ποσό μάλιστα αν είσαι και δημοτικός σύμβουλος που ασκείς εξουσία στον Δήμο μας.

Παρόλα αυτά νιώθω την υποχρέωση να πω ότι ο κύριος Ξενιτιδης είναι ο μόνος που δεν φταίει και δεν έχει καμία υποχρεώση να καλύψει υποχρεώσεις άλλων διοικήσεων στην ΔΕΥΑΛ όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δημόσια θα πιάνεται στα χέρια με δημότες.

Η ιστορια έχει λοιπόν ξεκινήσει επί δημοτικής αρχής Καράγιαννη όταν στην ΔΕΥΑΛ ήταν πρόεδρος αρχικά ο κύριος Τσαγκάνας και στην συνέχεια ο κυριος Στοιος τότε λοιπόν ξεκίνησε η συνεργασία με τον Παπαδόπουλο Βασίλη ως εργολάβο για τις επισκευές των δυκτιων ύδρευσης και άρδευσης και μάλιστα τον υποχρέωσαν για ψηφοθηρικούς λόγους να προσλάβει και δυο συγκεκριμένους υπαλλήλους με σύμβαση και κανονικά ασφαλισμένους.

Στην πορεία λόγω των αναγκών και των συμφωνιών υπήρχαν κάποιες ωφειλες προς τον Βασίλη που δεν μπορούσαν να κοπούν παραστατικά και έτσι έμειναν απλήρωτες οι εργασίες που εκτελέστηκαν με τις υποσχέσεις των δυο παραπάνω προέδρων ότι καποια στιγμή θα μπορέσουν να βρουνε τον τρόπο.

Έτσι πέρασαν τα χρόνια και ο Παπαδοπουλος δεν πληρώθηκε το ποσό αυτό το οποίο ήταν περίπου 25000 εύρω παρόλα αυτά οι δυο αυτοί πρόεδροι τους δικούς τους μισθούς τους πληρώνονταν κανονικά μάλιστα πήγαν και στα δικαστήρια για να πάρουν και κάτι παραπάνω όταν έμαθαν ότι μπορούσαν και φυσικά τα πήρανε.

Στις εκλογές του 19 και ενώ ήταν υποψήφιοι ζητούσαν την στήριξη του και φυσικά δίναν νέες υποσχέσεις ότι το ποσό αυτό θα εξοφληθεί που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Και ενώ οι εκλογές έγιναν και τις κέρδισε ο κύριος Ταχματζιδης και ο Παπαδοπουλος συνέχισε να εργάζεται στην ΔΕΥΑΛ δόθηκαν εκ νέου υποσχέσεις από τον Ταχματζίδη ότι η οφειλή με το που θα αναλάβει τα καθήκοντα του δημάρχου θα καλυφθεί .

Τον Νοέμβριο του 2019 ο φίλος μου έφυγε από την ζωή και τα χρήματα τα διεκδίκησε η οικογένεια του χωρίς φυσικά το ποσό να πληρωθεί. Κύριε Δήμαρχε εκτίθεσαι όταν βγάζεις τέτοιου είδους ανακοινώσεις ενώ ξέρουν οι πάντες ότι υποσχέθηκες να καλυφθούν αυτά τα ΜΑΥΡΑ δεδουλευμένα και μάλιστα όταν είσαι και από το ίδιο χωριό με τον εκλιπόντα.

Επίσης κλείνοντας θα ήθελα να ρωτήσω τους κυρίους Στοιο και Τζαγκανα ποσό τίμιο και ηθικό είναι όταν κάποιο διοικητικό στέλεχος πηγαίνει την υπηρεσία που διοικεί στα δικαστήρια και δικαιώνεται και συγχρόνως ενας συνεργάτης τους οδηγούμενος από τα ίδια άτομα δηλαδή τους δυο προεσρους της ΔΕΥΑΛ σε μαύρη εργασία χάνει τελικά τα δεδουλευμένα του;

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά έπρεπε να τα γράψω για την μνήμη του φίλου μου που κάποιοι ακόμη και σήμερα προσπαθούν να προσβάλουν

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 1.468 θέσεις σε δήμους (ΦΕΚ)

Θλίψη στη Γερακαρού για τον γιατρό θύμα του covid-19

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα