Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 01/05/2024

Λαγκαδάς στην εποχή του Μεσαίωνα και του σκοταδισμού

Στην εποχή του Μεσαίωνα και του σκοταδισμού μπήκε όπως φαίνεται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαγκαδά με σοβαρές επιπτώσεις για τους δημότες καθώς ακυρώθηκε σήμερα λόγω απαρτίας .

Η αντιπολίτευση ως τρομαγμένο αγρίμι εκτος απο μερικές εξαιρέσεις δημοτικών συμβούλων από τις συνεχείς αποτυχίες της, βρίσκεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της , άσχετα εαν πήγε και πέταξε πυροτεχνήματα δημοσιεύματα που θύμισαν μεσαιωνικές εποχές ……

Η προσπαθεια να καταργήσει κάθε έννοια δημοκρατίας μην εκπροσωπώντας τους δημότες που τους ψήφισαν και την πολυφωνία που τόσο την χρειαζόμαστε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν ΕΙΝΑΙ όμως πυροτέχνημα .

Πως κ. Ανδρεαδου και λοιποί εχετε εντυπωσιακή άνοδο οπως γράφουν οι αποτυχόντες του τύπου , οταν μαζεύεστε στο ΕΣΥ για συμβούλια και δεν έρχεστε στα δημοτικά συμβούλια .

Μήπως θα δώσετε για δήμαρχος στον Ιατρικό σύλλογο  …..

Πάντως πληθαίνουν οι καταγγελίες για το ΕΣΥ Λαγκαδά και εχουν θορυβηθεί και στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Υγείας γενικά για το ΕΣΥ Λαγκαδά καθώς η ΥΠΕ εχει απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια δουλεύοντας ψηφοθηρικά .

Σήμερα ενα τοσο ευαίσθητο θέμα για την Κατανομή ποσού 67.528,55 € στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για κάλυψη δαπανών θέρμανσης των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έμεινε στο κενό γιατι κάποιοι δημοτικοί ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ διάλεξαν τον εύκολο δρόμο .

Ο δύσκολος δρόμος είναι η αντιμετώπιση των θεμάτων που ταλανίζουν ΑΥΤΟΝ τον τόπο ….

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – TEO

 

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα