Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Πέμπτη 02/05/2024

Μια χούφτα παράσιτα έχουν καθίσει στο σβέρκο μας

pezodromia lagkadas

Είναι θέμα τιμής να υπερασπιστούμε την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών μας να εχουν σχολεία – πεζοδρόμια να έχουν εκπαίδευση, να έχουν δουλειά, να έχουν ζωή και ποιότητα αποβάλλοντας τα παράσιτα της πολιτικης μας ζωής .

Γράφει ο N…… Π…………..

Κουμάντο μπορούν και πρέπει να κάνουν οι πολλοί αυτοί που χτίζουν τον τόπο μας πληρωνοντας τελη – φόρους και όχι μια χούφτα παράσιτα, που έχουν καθίσει στο σβέρκο μας.

Οχι στη ζωή της ανασφάλειας, της φτώχειας, της ανεργίας, των εξαρτήσεων απο τους εκλεχτούς μας άρχοντες που λυμαίνονται τον κορβανά με παχυλούς μισθούς  .

Είναι θέμα τιμής για εμας που ζούμε εδω και ονειρευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας , να πούμε ότι και για την ανεπάρκεια του Δημόσιου, ευθύνεται η εμπορευματοποίησή του, η υποχρηματοδότησή του, η υποστελέχωσή του, με συνέπεια τους τεράστιους κινδύνους για τη ζωή μας.

Όλα αυτά τα γνωρίσαμε την περίοδο της πανδημίας και συνεχίζονται ακόμα και σήμερα με μια απραξία τριών ΧΡΟΝΩΝ να μας κουνανε το χέρι και το δάχτυλο επιδεικτικά και να παιρνάνε επικοινωνιακά μηνύματα οτι μαζι τα φάγαμε .

Τι είμαστε συνδιαχειριστές ?

Υπάρχει κανένας νοήμων άνθρωπος – Δημότης που να πιστεύει οτι η απραξια δεν φέρνει λεφτά ….

Ναί μας ξεγέλασε το χαμηλό προφίλ όλους μας σχεδόν , αλλα δεν σημαινει οτι θα αφήσουμε να μας λυμαίνονται.

Είναι θέμα τιμής, να αποκαλύψουμε τις αιτίες, που δεν έχει γίνει τιποτα τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας, με το σύνολο των υποδομών, που απαιτούνται κι έχει ανάγκη.

Οφείλουμε να γνωρίζουμε τα εμπόδια που ορθώνει το σύστημα κάθε μέρα στη ζωή μας.

Η ανεργία, η υποστελέχωση του Δήμου, το γεγονός ότι αντί να δίνουν στο Δήμο κάθε χρόνο, κάποια  εκατ. ευρώ που δικαιούται, δίνουν κάτι λίγα γιατι το ενδιαφερον τους ειναι να φτασουν ποιο ψηλα εκει που εχει και ποιο πολλα λεφτά με τις γνωστές συνέπειες που στοιχειώνουν την Ελλάδα και ξεκληρίζουν κάθε ίχνος ελπίδας και ζωής  .

Όλα τα παραπάνω οφείλονται στο ότι χρηματοδοτούν με τα δικά μας χρήματα, τα συμφέροντα των λίγων, την ατομική ευτυχία των λίγων φίλων που θα έρθουν και θα μας χαιδέψουν την πλατη για να τους ξανα ψηφίσουμε .

Είναι θέμα τιμής για όλους μας, να στέλνουμε κάθε μέρα μήνυμα, ότι καταλαβαίνουμε, γνωρίζουμε τις αιτίες, δεν χαζέψαμε και θα μας βρουν μπροστά τους.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα