Edit Content

Η καθημερνή σας ενημέρωση για τον Δήμο Λαγκαδά, την Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο δωρεάν στο διαδίκτυο

Χρυσοστόμου Σμύρνης 25

+30 6907651080

Τετάρτη 01/05/2024

Οι Αετονύχηδες και τα τζίνια της ΔΕΥΑ Λαγκαδά

Το αυτοκίνητο φώτο με αριθμό κυκλοφορίας ΝΖΥ 2954 που είναι ιδιοκτησία της ΔΕΥΑ Λαγκαδά .

ΕΙΝΑΙ ακινητοποιημένο λόγω βλάβης απο το έτος 2019 παρόλα αυτά εχει πινακίδες κυκλοφορίας και ενήμερη ασφαλιστική – κάλυψη τελη κτλπ , ασφαλής με την επιβάρυνση του ” ΓΩΝΙΑΚΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ” .

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναγνωρίζουν οτι χρεώνονται και καύσιμα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο της ΔΕΥΑ Λαγκαδά ( συνεπώς η ΔΕΥΑΛ πληρωνει για να εχουν καύσιμα για τις μετακινήσεις τους με τα Ι.Χ αυτοκίνητα τους, τα τζίνια  της ΔΕΥΑΛ που λενε οτι σέβονται το ευρω του Δημότη .

Δεν είναι λίγοι που λενε οτι η μηχανή του αυτοκίνητου αντικαταστάθηκε με μηχανή ιδιώτη με εντολή άνωθεν ΔΕΥΑΛ με την πληροφορία να μην είναι ακομα επιβεβαιωμένη, με την καρότσα ομως να φιλοξενεί οτι εμεινε απο την μηχανή του ιδιώτη  .

Δεν είναι λίγοι εκεινού που σχολιάζουν οτι οι ανεύθυνοι – υπεύθυνοι διοικούντες της ΔΕΥΑΛ που προσεύχονται να παρουσιάζονται βλάβες η πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη , ώστε ετσι οι αετονύχηδες της ΔΕΥΑΛ να μπορούν να εχουν απο την αγορά ανταλλακτικών και τα δικιά τους , δηλαδή τις επι τοις εκατό % προμήθειες .

Σας παραθέτουμε της φώτο τα συμπεράσματα δικά σας , υπάρχουν και αλλες στο αρχείο μας καθώς και ηχητικά ντοκουμέντα  .

 

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Lagadas

Σχετικά Αρθρα